Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
"ez érdekes, hogy pont a zsírt kellene növelni ahhoz, hogy az növelni tudja az izom mennyiségét"
Én látom benne a logikát. Illetve az én logikám azelőtt is ez volt, mielőtt olvastam volna, hogy ők mit írtak: ahogy írtam korábban izmok elég sok energiát elhasználnak, akkor is ha nem használod őket (ezért is szokták javasolni fogyáshoz az izomnövelést). Ezen kívül önmagában az izomsejtek felépítéséhez energia szükséges. Tehát számomra teljesen logikus, hogy hiába vannak meg az építőanyagok (aminosavak) az izomépítéshez, ha nincs elég energia, akkor a szervezet neki se áll. Persze ha a rendelkezésre álló aminosav mennyiség (ami nem feltétlen egyenlő a bevitt protein mennyiséggel, lásd aminoprofil) nem elégséges az izomépítéshez, csak a fenntartáshoz, akkor hiába a plusz energia, ugyancsak nem fog izmot építeni a szervezet.
Szóval nem igazán a több zsír a lényeg, hanem egyszerűen az elégséges energia az izomépítéshez és fenntartáshoz. Nyilván erre megoldás lehet a ch is, de az egyéb negatív hatásai miatt én nem növelném a ch-t.Itt a teljes írás a csoportból: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Analóg fényképezés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Macska topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest