Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Woodslave #1646 üzenetére
Sorry, de én csak azt látom, hogy van egy oldal ami azt állítja magáról, hogy "We distilled more than 150 dietary surveys of the world’s longest-lived people to discover the secrets of a longevity diet.", viszont ezt semmivel se támasztja alá (vagy csak én nem találom?), ellenben el akar adni valamit. Ugyanezért nem vagyok hajlandó igazán foglalkozni a Bulletproof-al se, hiába ketobarát.
Azért ettől függetlenül végigfutottam az oldalt, ami feltűnt, hogy itt is nagyon tiltott mindenféle feldolgozott élelmiszer. Vicces lenne ha a végén kiderülne, hogy mindegy mit eszel, csak ne legyen feldolgozott
Élelmiszer iparnak ugye igazából mindegy, hogy magas ch vagy magas zsír vagy magas akármi, csak gyárthassák a sok cuccot, azt úgyis megoldják, hogy nekik profit legyen belőle. De ha kiderül, hogy csak az az egészséges amit zöldségesnél vagy hentesnél megkapsz... na az szívás az iparnak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...
- Építő/felújító topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Videós, mozgóképes topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ZIDOO médialejátszók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest