Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ízlésről vitatkozni felesleges, de szerintem ez nagyon jól sikerült.. el nem tudtam képzelni merre lehetne továbbvinni a define 6 designját, de ez "kellemes" csalódás lett.
Számomra pluszpont, ODD hely is megmaradt. Bár igaz, akkor beáldoz az ember némi felső ventilátorhelyet (igaz, én a mostani define 5ösöm esetén is zárt felső részt használok).
A zárt előlapról:
még növelték is a korábbi modellekhez képest az oldalsó rácsok méretét (kicsit), de ha agyontuningolná az ember csak ki kell nyitni az első ajtót (de maximum pár fokot jelent, ha alsó ventilátorok is vannak).Érdekes, az előd define 5 ami nekem van, jól elvan benne egy FX rendszer. Pedig a házventik minimumon mennek és merevlemezekkel is tele van pakolva.
Összességében én örülök a ház megjelenésének.
Ha gépet újítanék, vagy megtartanám a jelenlegit vagy egy utódmodellre cserélném, bár a define 6 annyira nem győzött meg (hogy kell az nekem 5ös helyett).. Ezt már jobban eltudom képzelni helyette, főleg fehér színben...Bár az ára mellbevágó generációról generációra drágábbak a modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest