Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Én azon lepődtem meg, hogy mennyi spanyolajkú volt kint. A Universalnál jött elő igazán, amikor családostul vonultak együtt. Valahogy nekem ők furcsábbak, mondhatni félelmetesebbek voltak a fazonra nyírt arcszőrzetükkel, láncokkal, tetoválásokkal. Afro-amerikaiaktól többször is kérdeztünk, sőt, egyszer kölcsönadta az egyikük a kedvezménykártyáját valamelyik boltban, hogy olcsóbban tudjak vásárolni.
Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
A rendőrállam kifejezéssel nem gondoltam semmi negatívra, egyszerűen azt akartam kifejezni, hogy érezhetően rend és fegyelem van.
Egyébként egy túlkapással azért találkoztunk, amikor fényes nappal San Franciscoban 5! rendőr tepert le egy színes bőrű nőt. Úgy lenyomták a földre mint valami terroristát, koppant mellette a telefonja miközben torka szakadtából üvöltött. Nem volt egy felemelő látvány, ahogy láttam sok helybélit is meglepett.A múltkori cikked olvastam, köszi a linket, megnézem ezt a korábbit is
Alapból C-vel írtam, megszokásból, de utánajárva, több szótárat is megnézve végül átírtam K-betűsre. Ha jól tudom egyébként kint is nagyon ritkán használatos K-val.
Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Ha másol és máshogy voltál, akkor pláne írd meg
Universal Stuidos-ra sajnos sehogy sem elég az egy nap, pláne hétvégén. Aki több időt rá tud szánni, annak jó hír, hogy most már van olyan jegy amivel többször is vissza lehet menni.
Szívesen mentem volna LA-ben egy talk-show forgatásra (pl. Jimmy Kimmel Live), de hétvégére arra sem tudtunk kérni (kis mini esszével lehet jegyekre pályázni) jegyet, mert nem volt forgatás.Xbox GT: nozsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest