Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ez igaz, Fresno-ban szálltunk meg 1 éjszakát, tényleg csak megálltunk aludni, és jobb is volt, mert kimentünk az utca túloldalára a mekibe, és ketten a barátnőmmel voltunk fehérek az egész étteremben, még a dolgozók is latin vagy afroamerikaiak voltak. Nem véletlen, mezőgazdasági város, évente többször van betakarítás a jó idő miatt, naná hogy a legolcsóbb munkaerővel dolgoztatnak Mi meg rettegtünk, mikor kap el valamelyik minket egy késsel, hogy money or honey
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
pzstm
titán
Pontosan.
Illetve SF-ben kínai volt elég sok, mint kiderült a második legnagyobb kínai közösség SF-ben él. Ők vegyesek voltak, de nagyon normálisakkal is találkoztunk. Universalban mexikói volt bőven, de már Barstow-ban is Outletben (bár ott egy gyönyörű eladóval futottam össze )
Universalban bunkóbbak voltak, éreztem, hogy miért is 'gipsy' jelzővel illetik sokan őket....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
talmida
Közösségépítő
Csak azért szóltam, mert az USA pont a szabadság jelképe szokott lenni ...ellentétben pl Észak Koreával. Én pl kifejezetten hálás vagyok az itteni rendőrökért! Ui azt tapasztaltam, hogy intelligensek és tisztelettudók. Tényleg azt teszik, ami a dolguk, a rend őrei a legjobb értelemben. Persze előfordulhatnak túlkapások, balesetek, de azok nagyon ritkák és akkor is erős a gyanúm, hogy komoly ok miatt történtek...
Általában az állampolgárokat jórzéssel tölti el az, hogyha tudják, hogyha riportolnak egy bűntényt, akkor nagy valószínűséggel kis idő múlva el lesz kapva a tettes és megkapja a méltó büntetését.
..sajnos sokszor a feketék túlreagálják a dolgokat s szítják a feszültséget.. A legutóbbi esetben, amikor egy rendőr egy feketét lelőtt üldözés közben, aki történetesen egy többszörösen keresett bűnöző volt (!), a media és a feketék többsége hőzöngött, tüntetett, megtorlást követelt, stb., ha ugyanez egy fehérrel történik meg, akkor nincs semmi..Ez egy nagyon kényes dolog. De úgy általában nincs probléma a feketék és fehérek között, inkább csak a "problémás" emberek körében fordul ilyen elő.Itt az USA-ban még soha nem találkoztam California K-val írásával. Ha ilyen előfordul, az ugyanolyan hiba, mint, amikor nálunk a folyót vagy a hülyét j-vel írják.
IN GOD WE TRUST!
-
MongolZ
addikt
Ezt én is szeretném kérdezni, mennyiből jött ki kb.?
Szerintem sokan vannak úgy, hogy 2 hétre kimennének, de hiába osztanak-szoroznak, még csak kb. sem lehet eltalálni a várható költségeket. Repjegy, szállások, kocsibérlés, stb...
Mondjuk engem a városok annyira nem érdekelnek (ott ugye nincs történelem), inkább a sok park, hegy, stb., de nagyságrendileg mégiscsak segítene.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest