- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #145 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél. Pont azt mondom, hogy nincs azzal semmi baj, ha valami tutorial van benne, ami megmutogatja előre mit-hogyan. A kifogásom az volt már elsőre is, hogy alapvetően statikus az egész felület és nem hagyja, hogy személyre legyen szabva túlzottan, amire a fórumtárs azzal érvelt, hogy a nagypapi a videóban pl. ezt nem szívesen tenné meg. Ezért írtam, hogy az nem lenne baj, ha van egy előreösszeállított interfész, amit már nem kell piszkálni, minden ott van, ami kellHET, nem kell végigmászni 77 menüt egy cuccért DE, ha nem kell nekem pl. időjárás akkor hadd tegyek mást a helyére. Vagy ha nekem nem tetszik egyik csempe színe, had cseréljem ki valami mással. (Mondjuk ez a végleges W8 alatt állítólag megy, de a bétában amit próbáltam még ennyi sem volt, úgyhogy erre már nem voltam túl kíváncsi..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest