Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Szerintem valamit félreértettél. Pont azt mondom, hogy nincs azzal semmi baj, ha valami tutorial van benne, ami megmutogatja előre mit-hogyan. A kifogásom az volt már elsőre is, hogy alapvetően statikus az egész felület és nem hagyja, hogy személyre legyen szabva túlzottan, amire a fórumtárs azzal érvelt, hogy a nagypapi a videóban pl. ezt nem szívesen tenné meg. Ezért írtam, hogy az nem lenne baj, ha van egy előreösszeállított interfész, amit már nem kell piszkálni, minden ott van, ami kellHET, nem kell végigmászni 77 menüt egy cuccért DE, ha nem kell nekem pl. időjárás akkor hadd tegyek mást a helyére. Vagy ha nekem nem tetszik egyik csempe színe, had cseréljem ki valami mással. (Mondjuk ez a végleges W8 alatt állítólag megy, de a bétában amit próbáltam még ennyi sem volt, úgyhogy erre már nem voltam túl kíváncsi..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest