- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goxi
tag
F2.2? Nem halvány az egy kicsit?
-
konczy3
senior tag
Csak nekem tűnnek nagynak a méretek 5,65-höz képest, ilyen keskeny kavakkal?
Szerk: bár ha alaposan nézzük felül azért elég nagy van, és a kijelző 2 oldalán is akad -
ghiottone
nagyúr
Jó lesz ez, legalább már nem 6 col. Csak menjenek még lejjebb 5,5 colra + nagyobb aksi.
-
roli543
őstag
A Huawei csak úgy sz@rja ki magából a telefonokat, de minek... mint régen a Samsung, minden napra jutott egy modell
-
atike
nagyúr
Ha tényleg lesz ilyen akkor az ára fogja megmondani, hogy jó ajánlat lesz-e... Ezekkel a paraméterekkel ha 100 alatt fog tudni nyitni akkor szerintem rendben lesz.
-
-
Soybex
őstag
Nagyon beindult a 18:9 kijelző trend.
Egy árazásra kíváncsi vagyok, de szerintem 105-110 körül fogja belőni a Huawei -
Ricardo
titán
Nem lenne ez rossz, az akkut és a fényképező részt leszámítva. Így viszont nem tűnik olyan jó ajánlatnak. Persze ez függ az ártól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung s22 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest