- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rothmanakos
tag
válasz
justmemory #22 üzenetére
A tervezett avulásról annyit, hogy 4.4.4 fut a gépen, pedig azt hiszem, 6.0 is van rá. Épp azért nem frissítettem, mert azokban az időkben jöttek hírek az iPhone 4 iOS 7 frissítéséről, és hogy kb inyírja a telót (Csak nevetek azon, hogy a sok balf*** bevette, hogy ez az akksi öregedése miatt van
). Gondoltam, ha nem frissítek, stabil marad. Egyébként egyszer frissítettem 5.0-ra, amikor kijött, de az egyrészt nem tetszett, másrészt nem volt annyira stabil, és jól átgondolt, mint a 4.4, PLUS voltak bizonyos funkciók, amik kimaradtak. (Egyedi probléma, de a Sony SmartBand-del a 4.4-gyel működik a Bluetooth alapú feloldás, az 5.0-nál nem. Azt is el tudom képzelni, hogy Én vagyok a világon az egyetlen ezzel a problémával, de akkoris, miért kell egy plusz funkciót kihagyni egy frissítésből?!? Jó, ma már ezt megszoktuk, hjogy sorra hagyják el az okos ötleteket, ugye Jack, sík hátlap kamerakiállás nélkül, Infraport, meg hát amiket eddig beszéltünk ugye)
Egy vicc az egész iparág.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest