Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rothmanakos
tag
válasz
justmemory #22 üzenetére
A tervezett avulásról annyit, hogy 4.4.4 fut a gépen, pedig azt hiszem, 6.0 is van rá. Épp azért nem frissítettem, mert azokban az időkben jöttek hírek az iPhone 4 iOS 7 frissítéséről, és hogy kb inyírja a telót (Csak nevetek azon, hogy a sok balf*** bevette, hogy ez az akksi öregedése miatt van
). Gondoltam, ha nem frissítek, stabil marad. Egyébként egyszer frissítettem 5.0-ra, amikor kijött, de az egyrészt nem tetszett, másrészt nem volt annyira stabil, és jól átgondolt, mint a 4.4, PLUS voltak bizonyos funkciók, amik kimaradtak. (Egyedi probléma, de a Sony SmartBand-del a 4.4-gyel működik a Bluetooth alapú feloldás, az 5.0-nál nem. Azt is el tudom képzelni, hogy Én vagyok a világon az egyetlen ezzel a problémával, de akkoris, miért kell egy plusz funkciót kihagyni egy frissítésből?!? Jó, ma már ezt megszoktuk, hjogy sorra hagyják el az okos ötleteket, ugye Jack, sík hátlap kamerakiállás nélkül, Infraport, meg hát amiket eddig beszéltünk ugye)
Egy vicc az egész iparág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest