Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leonovo jópofa, de szerintem ebben a kategóriában és árban biztos vannak, más alternatívák is....
-
scuynat
csendes tag
mondja már meg valaki, miért jó ez a "szigetes" billentyűzet, mert én eddig csak szívtam vele...
-
DriderG
tag
Ez az Onkyo külsőre egy elég gagyi első generációs Eee PC utánzatnak tűnik, viszont a Lenovo tényleg szép, le a kalappal!
-
D.Orion
veterán
380 dollárt kell kifizetni érte. Ajj, de szeretnék itthon ennyiért venni egy ilyet. Ha kell kifizetem dollárban.

-
bwoay
nagyúr
x200s-t használok, tényleg nagyon sokáig bírja (amúgy a LED-es kijelző csak opció, nem mindegyikben van ilyen), de még a 11-et is soknak tartom. Mármint biztos tud ennyit, csak nem valós körülmények között. Az Elitebook meg valami irdatlan kiegészítő akksival tudta azt az üzemidőt. igaz, 23ó 30p felett teljesített

-
HXY
addikt
Sima X200 9 cellás akkuval 8 órát simán elmegy.
Az X200s-nek meg P8400 helyett SL9400 cpu-ja van, led-es kijelzője amik sokkal kevesebbet fogyasztanak, ezért ha a 13 nem is (gyártói túlzás), de a 11 óra reálisnak mondható.De anno volt itt a PH-n egy HP EliteBook, ami valami 20 órát ment...

Most vettem egy tartalék telefont a Vodától: Nokia 1208.
A gyártó állítása szerint 15 napos készenléti ideje van.
Ha hiszitek, ha nem tényleg csak kéthetente kell töltenem, pedig minden nap ez ébreszt, és pár percet is beszélek rajta. 3000 Ft-ért szerintem nagyon bestbuy. -
Alchemist
addikt
Az IdeaPadnak eléggé gagyi játékszer kinézete van egy Thinkpadhez képest.
-
Laci.M
senior tag
Kíváncsi leszek én ezekre az árakra mire ideér Magyarországra

-
Eddie141
senior tag
-
A lenovo nagyon tetszik,azért kíváncsi lennék rá,hogy valóban ennyit bir az akksija?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / Win 10 Pro / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sajnos nem egy célközönséget céloznak a két termékkel.