- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leonovo jópofa, de szerintem ebben a kategóriában és árban biztos vannak, más alternatívák is....
-
scuynat
csendes tag
mondja már meg valaki, miért jó ez a "szigetes" billentyűzet, mert én eddig csak szívtam vele...
-
DriderG
tag
Ez az Onkyo külsőre egy elég gagyi első generációs Eee PC utánzatnak tűnik, viszont a Lenovo tényleg szép, le a kalappal!
-
D.Orion
veterán
380 dollárt kell kifizetni érte. Ajj, de szeretnék itthon ennyiért venni egy ilyet. Ha kell kifizetem dollárban.
-
bwoay
nagyúr
x200s-t használok, tényleg nagyon sokáig bírja (amúgy a LED-es kijelző csak opció, nem mindegyikben van ilyen), de még a 11-et is soknak tartom. Mármint biztos tud ennyit, csak nem valós körülmények között. Az Elitebook meg valami irdatlan kiegészítő akksival tudta azt az üzemidőt. igaz, 23ó 30p felett teljesített
-
HXY
addikt
Sima X200 9 cellás akkuval 8 órát simán elmegy.
Az X200s-nek meg P8400 helyett SL9400 cpu-ja van, led-es kijelzője amik sokkal kevesebbet fogyasztanak, ezért ha a 13 nem is (gyártói túlzás), de a 11 óra reálisnak mondható.De anno volt itt a PH-n egy HP EliteBook, ami valami 20 órát ment...
Most vettem egy tartalék telefont a Vodától: Nokia 1208.
A gyártó állítása szerint 15 napos készenléti ideje van.
Ha hiszitek, ha nem tényleg csak kéthetente kell töltenem, pedig minden nap ez ébreszt, és pár percet is beszélek rajta. 3000 Ft-ért szerintem nagyon bestbuy. -
Alchemist
addikt
Az IdeaPadnak eléggé gagyi játékszer kinézete van egy Thinkpadhez képest.
-
Laci.M
senior tag
Kíváncsi leszek én ezekre az árakra mire ideér Magyarországra
-
Eddie141
senior tag
-
A lenovo nagyon tetszik,azért kíváncsi lennék rá,hogy valóban ennyit bir az akksija?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Viccrovat
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest