- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Köszi, az is volt már, az is bejött, csak szeretnék mindent kipróbálni.
azbest: igen az egykapszulásra, mert a két kapszulás ugyan annyiba kerül, de legalább fele annyiszor ihatok belőle. Az eredeti DG kapszulákat mind kipróbáltam, a Starbucks-ot nem még, bár az csak 12 kapszulás. (napi szinten elmegy 1-2 kapszula, azért is fontos az ára)
Még a SPAR-ban és az AUCHAN-ben nem voltam, talán nekik is van saját kapszula. -
RAiN91
őstag
Sziasztok,
ha unjuk már a DG saját kapszuláit, mit ajánlotok? A LIDL-s volt már, nem tudom, hol kapni még olyat, ami nem erős kávé, inkább kapucsínó (szeretjük pl. a flat white-t, és a cortadot) jellegű, és egy kapszulás, és megéri?, 1000 Ft körül / 16 kapszula? -
RAiN91
őstag
válasz
quad406 #2179 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást. Végül aztán mégis Dolce Gusto lett, Krups Infinissima, pingvin helyett kacsa forma, ha jól tudom, a Piccolo utódja, Mediaban leakciózva 14500 Ft-ért. Ill. futottam a Lidl-be, mert épp akciós a töltet hozzá, de már elfogyott, vettem bele Bella Caffee kapszulát. Meg majd vissza olvasgatok itt a fórumba, ki mit ajánl, újratöltés stb.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Kicsit talán off téma. Kapszulás kávégépet szeretnék, de nem igazán értem a témát. Mindenképpen olyat szeretnék, amihez kapok kapszulát Aldi-Lidl-ben is, jó áron, nem csak a saját márkásat. Először a Tchibo akcióját néztem, elég jó ajánlatnak tűnik, hogy 240 darab kapszula mellé adnak ingyen egy gépet, de annyira rájöttem, hogy ehhez csak a Tcbiho kapszulája jó. Aztán annyit tudtam kideríteni, hogy a Nespresso gépekhez elég sokan gyártanak kapszulákat, ezért meg is rendeltem egy gépet, amihez kupont is adnak, le lehet vásárolni kapszulára.
Mégis azét írok ide, mert a munkahelyen Dolce Gusto gép van, abba egyszer vettem valami krémes gyengébb kávét, ami nagyon bejött. És valahol meg azt olvastam, hogy ha ilyeneket szeretem, akkor Dolce Gusto, ha erős espresso kávékat, akkor Nespresso. Ez mennyire állja meg a helyét? Nyilván látom milyen kapszulák vannak a Nespresso oldalán, vannak gyengékis, ezért nem tudom mennyire igaz a gyakorlatban? Még vissza tudom vonni a rendelést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest