Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixa
aktív tag
Engem megtanítottak, illetve megtanultam, hogy azért a gépemen lévő dolgokat miképp védjem. Természetesen ettől függetlenül előfordulhat olyan, hogy illetéktelen személy hozzáférhet bizonyos dolgokhoz.
De azért én nem vagyok olyan paranoiás, hogy egyből a napiszaros példádat feltételezzem!Elég régóta vagyok tagja az Iwiwnek, hosszan voltam a MyVip és egyéb trágyadombokon is tag. Mára Iwiw + Facebook az ahol fent vagyok. Tudom, hogy mi az amit lehet publikálni és mi az amit nem!
Személyes dolgokra van egy külön szakosított asztali gép aminek még nethozzáférése sincs! Minden más gép olyan, hogy bármilyen vírus vagy egyéb dolog érné "fél perc" alatt újra üzembehelyezhető backupolva.
Amúgy védelemtől függetlenül, vajon szerinted hány ember tudná megmondani, hogy a magyar hatóságok közül melyik nézett már rá a gépére úgy, hogy arról tudomást is szerzett? Vélelmezem, nem sok!
Ha megkapnák a rendőrök a hackelési jogot, szerinted bejelentenék, hogy épp ma a Te gépeden kutakodnak? Kétlem! És, ha nem valami kezdő tanonccal hoz össze a sors, akkor nem is igazán fogsz tudni arról, hogy átvizsgáltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Eladó gamer PC i9-9900K (3.6 GHz) / RTX 2070 / 32GB
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi