Aktív témák
-
titán
Én tágra nyílt szemekkel olvastam azt a litániát. Elcseszett egy világ felé haladunk, ha valaki egy fórum "rangba" ilyet bele tud képzelni. Azt csodálom olyannal még nem jöttek az itt fórumozó nők, hogy nekik női moderátor kell, mert a férfi moderátor olyan, mintha ha rajta a férfiak uralkodnának. Rajta pedig férfi ne uralkodjon.
-
titán
-
-
titán
Egyéni arcképre eleve akkor jogosult a fórumozó, ha nem volt figyelmeztetése/kitiltása, ekkor egyéni elbírálással még kaphat. Ebből logikusan következik, hogy ha figyelmeztetik/kitiltják/bármilyen módon szankcionálni kell, akkor az egyéni arckép visszavonható.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Sirandrish #759 üzenetére
Igen, ha a jómunkással van a legtöbb gond (több mint az összes többi együttvéve), ami uszkve 10-20 ember rinyálása, miért nem az van átvariálva, miért kell az egészet összekutyulni.
Eleve ilyennel foglalkozni fontosabb dolgok helyett. Mondjuk a merevlemez témába friss híreket hozni, vagy visszahozni Timecentert az órás topikba, aki igazán hasznos tagja volt a közösségnek.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Intruder2k5 #657 üzenetére
Ha nem látom a rangot jobban ránézek az eladóra, a regidő és a hsz szám meg látszani fog. No meg aztán meg lehetne ezt úgy is oldani, hogy az adatlapon mindenképp látszana, csak a fórumon nem.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Azt hiszem ez a topik rámutat arra, hogy megfelelő rangrendszert itt nem lehet létrehozni. Csak a vitát generálja. Már önmagában a rang mint jelenség is csak problémát generál. Szerintem vagy ne legyen piszkálva, mert a jelenlegi sem jó egy részének, az új sem lesz az, vagy el kell törölni az egészet és minden hiszti vele kapcsolatban is meg fog szűnni. Kitisztulnak a szakmai topikok, megszűnnek a hozzászólásgyűjtögetők. Az egyedi arcképet meg lehetne kapcsolni a regisztráció óta eltelt időhöz. Teljesen egyszerű és világos az egész. Nincs hiszti.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Winner_hun #235 üzenetére
Szerintem sem.
-
titán
válasz Winner_hun #193 üzenetére
Egyet értek veled. A veterán lenne jó a végére.
------------------------
Na az érdekes, hogy a rangrendszer marad, de a legidősebbeknek meg nincs rangja. Most vagy van rang, vagy nincs, szerintem.
-
titán
a hsz.-alapú, vagyis számú rangokat totál el lehetne törölni. Teljesen felesleges. Ráadásul egy rakás emberke van, aki csak azért kommenteli tele a topikokat, hogy növelje a kommentjei számát, szimplán a rangok miatt.
+1
Azt írta, hogy sok esetben, tehát nem minden esetben.
Aktív témák
- Ford topik
- Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest