Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
Aktív témák
-
Én tágra nyílt szemekkel olvastam azt a litániát. Elcseszett egy világ felé haladunk, ha valaki egy fórum "rangba" ilyet bele tud képzelni. Azt csodálom olyannal még nem jöttek az itt fórumozó nők, hogy nekik női moderátor kell, mert a férfi moderátor olyan, mintha ha rajta a férfiak uralkodnának. Rajta pedig férfi ne uralkodjon.
-
-
-
-
válasz
Sirandrish #759 üzenetére
Igen, ha a jómunkással van a legtöbb gond (több mint az összes többi együttvéve), ami uszkve 10-20 ember rinyálása, miért nem az van átvariálva, miért kell az egészet összekutyulni.
Eleve ilyennel foglalkozni fontosabb dolgok helyett. Mondjuk a merevlemez témába friss híreket hozni, vagy visszahozni Timecentert az órás topikba, aki igazán hasznos tagja volt a közösségnek.
-
válasz
Intruder2k5 #657 üzenetére
Ha nem látom a rangot jobban ránézek az eladóra, a regidő és a hsz szám meg látszani fog. No meg aztán meg lehetne ezt úgy is oldani, hogy az adatlapon mindenképp látszana, csak a fórumon nem.
-
Azt hiszem ez a topik rámutat arra, hogy megfelelő rangrendszert itt nem lehet létrehozni. Csak a vitát generálja. Már önmagában a rang mint jelenség is csak problémát generál. Szerintem vagy ne legyen piszkálva, mert a jelenlegi sem jó egy részének, az új sem lesz az, vagy el kell törölni az egészet és minden hiszti vele kapcsolatban is meg fog szűnni. Kitisztulnak a szakmai topikok, megszűnnek a hozzászólásgyűjtögetők. Az egyedi arcképet meg lehetne kapcsolni a regisztráció óta eltelt időhöz. Teljesen egyszerű és világos az egész. Nincs hiszti.
-
válasz
Winner_hun #235 üzenetére
Szerintem sem.
-
válasz
Winner_hun #193 üzenetére
Egyet értek veled. A veterán lenne jó a végére.
------------------------
Na az érdekes, hogy a rangrendszer marad, de a legidősebbeknek meg nincs rangja.
Most vagy van rang, vagy nincs, szerintem.
-
a hsz.-alapú, vagyis számú rangokat totál el lehetne törölni. Teljesen felesleges. Ráadásul egy rakás emberke van, aki csak azért kommenteli tele a topikokat, hogy növelje a kommentjei számát, szimplán a rangok miatt.
+1
Azt írta, hogy sok esetben, tehát nem minden esetben.
Aktív témák
lo Régóta illene, mert a fórum és/vagy az idő meghaladta a jelenlegi rangokat. Most sem ez a legnagyobb feladatunk, de ez...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest