Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Hát nem igazán győzött meg. Nem az én világom ez a 3D harc. Nagyon egyszerű, semmi kombó minden instant gombnyomásra megy. A karakterek kidolgozása nem rossz, de a mimika vagy a szemük nagyon nem begyere. Kipróbáltam sok karaktert, játszottam gépi és emberi ellenféllel. Nyertem is veszítettem is.
-
Wesder
titán
Amennyire vàrtam, akkora csalódàs lett.
-
Daffchy
őstag
Ezek az időpontok nálunk, hogy alakulnak?

-
WombRaider
csendes tag
"Érdekes" időpontok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Linux kezdőknek
- Opel topik
- OTP Bank topic
- Építő/felújító topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyaltalan nem hianyzik bele meg tobb dragon ballos karakter inkabb meg tobb one pieces ott legalabb mar a kepessegek miatt is valtozatosabb mint egy d. Ball.