Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
válasz
JuliusCaesar
üzenetére
Akkor most már a Száll a kakukk fészkére című művet kéne még megszerezni és meglenne az őszi olvasnivaló.

-
Racecam
nagyúr
válasz
JuliusCaesar
üzenetére
Nem tudom értelmezni az utalást, de ha direkt politikai felhangja van, akkor most töröld, mielőtt én teszem meg.
Általánosságban persze nyugodtan beszélgethetünk ilyesmiről. Például arról, hogy hazug demokrácia nem létezik, mert az nem demokrácia. Ahol szabad választások vannak, az demokrácia. Ezt pedig nem lehet forradalommal megdönteni, mert egyrészt az önkényuralomhoz vezet, a kisebbség diktatúrájához, másrészt értelmetlen is.
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar
üzenetére
1984, Szép új világ?

SZERK: csak érdekelt, olvastad-e őket, nem forrásként utaltam rájuk.
Bár így jobban megnézve engem emlékeztet az 1984-re hangulatában.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár így jobban megnézve engem emlékeztet az 1984-re hangulatában.