Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
Szerintem a földutat már nem fogadják el rendelettétszerű használatnak aszfaltra specializált cipőnél. Nagyon háklisak ezeknél a drága csukáknál, hogy hol/miképp használod, mert ugye nem feltétlen az időtállóságuk miatt drágák, hanem mert nagyon specializáltak (mondjuk ha neked van ilyen Asicsod, akkor lehet, hogy jobban értesz hozzá, mint én
).
Így második blikkre egyébként ha csak a hálós szöveten van egy lyuk, akkor szerintem simán használhatod még - a varrásnál szokott csak rögtön folytatódni a szakadás, de ebbe így még lehet, hogy pár hónap belefér, én sokkal viseltesebb állapotban hagyok fel egy-egy sportcipő használatával (nyilván utcára már lehet, hogy gáz lenne). Különben is sokkal meggyőzőbb hatást lehet gyakorolni garanciális ügyintézés során a vevőszolgálatra, ha egy cafatokban lógó cipővel állítasz be és közlöd, hogy 3000 kilométert futottál benne (természetesen csak aszfalton, száraz időben és szűz lányok csókját használtad cipőápoló szernek), de sajnos nem bírta a strapát, mint ha csak egy tök átlag vevő jön be akinek annyi a baja, hogy van a a cipője orrán egy lik (vagy még csak lik-kezdemény).
Szóval félreértés ne essék, az eladónak nem érdeke, hogy ezzel a fogyasztóvédelmi bevizsgálással szívasson téged (s a bevizsgáló sem fog jótündérként a pártodra állni) - ha világosan látja, hogy egy cipő tényleg az előírás szerű használat közben kopott el, akkor a 6 hónap után (de még 2 év előtt) is zokszó nélkül cserélni fogja. Ez a procedúra téged is véd, hogy ne szívj a selejt áru miatt, de őt is - hogy ne verjék át azon vásárlók, akik bicskával felvagdossák a már nem tetsző cipőiket, hogy visszakapják az árát (a két véglet között végtelen számú lehetőség elképzelhető). -
Feketelaszlo
senior tag
Ha nem utcai cipőt utcaiként használtál az automatikus garanciavesztés, mindegy hova viszed bevizsgálni. De egyébként ezekre a helyekre viheted a cipőt (utolsó kategória, lábbelik), bár általában a kereskedő maga szokta felajánlani, hogy ha fizeted a díjat, akkor ők segítenek az ügyintézésben. Természetesen pucold ki, mert ilyen koszosan kihajítanak vele mindenhonnan (hideg Ultrás víz).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Decathlonban vettem márciusban egy Asics futócipőt (Cumulus 18), amiben sérülés miatt sajnos nem tudtam...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest