- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Szerintem ezt kár ilyen mélyen fenntartásokkal kezelni.
Lássuk csak miket lehet figyelembe venni
-Egyértelmű mivel régebbi technologiát használnak , ezért többet is fog fogyasztani a konkurenciától.
-Ne felejtsük el ,hogy a konkurencia az optimalizált 5nm es magokkal sem fogyaszt lényegesen kevesebbet 230w-ot emlékeim szerint.
Akinek ez a pár watt ennyire fontos érdemes lenne egy tesztet elvégezni, hogy átlag felhasználási körökben egy hónap alatt mennyi áram fogy el. Nem mindig játszik a gépen az ember,hogy teljes tdp-n pörgesse a cpu-t. Pontosan sok sok esetben az e-magoknak köszönhetően lehet ,hogy összességében ( átlagban )kevesebb árammal is beéri az intel processzora mint az amd.
És azért ez a proci bizony felveszi a kesztyűt sőt még le is pipálja bizonyos területeken.
Azt meg sem említem,hogy olcsobb is és támogatja a ddr4 es memoriákat. Utobbi 2 dolog elég hasznos,hiszen ha pénzt sporolunk akkor azt rátehetjük egy más tétel árára amivel esetleg egy jobb ramot vagy ép más alkatrészt is kapunk. A memmoria sem utolsó,sokaknál van jó minőségű ddr4 es így azokat sem kukába dobni vagy az eladással vacakolni. Szimplán bele lehet pakolni az új konfigba is. (itt most nem a gatyi 50-150 euros memoria kitekre gondoltam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Egyedi ékszerdobozka
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest