Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
hát hozzám hasonlóan utálni a Microsoftot szerintem (itt a fórumon legalábbis) kevesen utálják, de aki azt mondja erre, hogy iPhone/iPod Touch másolat, az egész egyszerűen gyökér. komolyan, nagoyn szép ez a formaterv, bár nekem ugye egy másik dizájn felé húz a szívem, de ez is ugyanolyan szép, minden elismerésem, sajnálom, hogy itthon nem lehet majd (úgy néz ki legalábbis) hivatalosan kapni, megnyomkodnám

Mellesleg csak nekem van az az érzésem, hogy egy kicsit késtek vele MS-ék? nemsokára itt a 3rd gen Touch és ugyan egy még be sem mutatkozott termékről nem szabad ugye véleményt alkotni, de az első szériák mindig bugosak, bármiről is legyen szó.. Mindenesetre hajrá, szerintem ugyanolyan visszataszító az iPod-ok egyeduralma (mondom ezt iPhone tulajként
) a hordozható zenelejátszók piacán, mint a Windowsoké az oprendszer piacon.. Persze tudom, ez nem érzelmek és szimpátia kérdése 
Új hozzászólás Aktív témák
- XXLPC Polar Pulse Gamer PC Ryzen 5 5800X 16GB DDR4 1TB SSD RX7600
- Eladó Xbox Series S 1TB konzol + 2 db kontroller + Dupla kontroller töltő dokkoló
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest