Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ligend
tag
válasz
John Fowler #2 üzenetére
Ha kell, el tudom küldeni őket, ez csak nem számít piracynak.
Valahol megvannak még ezek nekem is, talán az első, 1996-ban írt CD-men. Ej, mennyit futtattuk annak idején a Landmark-ot... Kívülről tudtuk, milyen CPU/FPU értékeket ad az egyes procikra. -
John Fowler
tag
válasz
Crystalheart #5 üzenetére
Ironikusan értettem
-
Crystalheart
őstag
válasz
John Fowler #4 üzenetére
"ilyen fontosságú ügyeket"
mondomén.
-
John Fowler
tag
válasz
Crystalheart #3 üzenetére
De, és ezt én is furcsállom, de amit a Landmark character/sec-nek ír, azzal kb megegyező sávszélességeket lehet mérni pl vgaspeed-del, vagy asmdemo-val.
Tehát pl. 27000 char/sec az olyan 25-26 mega/sec-re jön ki más progival. És az arány marad, szóval kb stimmel a dolog. ISA slotos VGA-kra 4-5000-nél nem is hoz többet.
Nem vagyok fanatikus
És gondolhatod mennyi időm van ha 10 éve folyamatosan halogatok ilyen fontosságú ügyeket
-
Crystalheart
őstag
válasz
John Fowler #2 üzenetére
Nem sok egy kicsit a KByte/sec a character/sec-nek?
Amúgy meg fanatikus vagyAkinek van ideje...
-
John Fowler
tag
Rengeteg tesztprogi van, de tapasztalatom szerint a 2 legelterjedtebb, ami kb azonos értéket hoz, az a landmark2.0 (VGA tekintetében a 6.0 is jó) ami karakter/sec-es értéket ad, -ezt egy az egyben érthetjük kbyte/sec-nek is-, illetve a másik program az a vgaspeed nevű. Ez különböző felbontásokban ilyen rasztercsíkokat futtat és alul real-time írja Megabyte/sec-ben a sebességet.
Ha kell, el tudom küldeni őket, ez csak nem számít piracynak.
-
Ligend
tag
A videokártya átviteli sebességét mivel mérted? Rémlik, hogy volt erre valami teszt, de olyan rég volt már, hogy elfelejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban! Az ár /DB értendő!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest