Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
állóképeknél, apróbetűs szövegeknél meg fsaa nélkül kivehető azért, de játék és folyamatos mozgás közben nem foglalkozik vele szerintem az emberek nagy része és észrevehetetlen... rengeteg filmet néztem szűk 2méterről 40colon és meg nem lehet mondani, mi a 720p és mi az 1080p
képpontok számát tekintve pedig több, mint duplája a nagyobb felbontás... én még mindig azon vagyok, hogy untig elég a 720p, esetleg 1080, mert hiába sokszorosa az új generáció teljesítménye az előzőnek, ha a magasabb felbontás miatt nagyjából felezheted a nextgen teljesítményét, hogy relatíve arányuljon a régihez -
-
mephi666
nagyúr
#24-ben írtam: minek is 720p-nél több? tv-ből sem terjed el szerintem fullhd fölötti még jódarabig, főleg hogy miért is lenne rá szükség? átlagember örül neki, ha 1-2 hd-csatorna akad a kínálatban és annyi... rendben, hogy magyarországon vagyunk, de munkatársaim nagy része egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy mit takar a dvdrip/720p/1080p és azt sem tudják, mit nézzenek egy tv-nél
a másik meg: tegyük fel ül a család a kanapén, 3méterre egy 50colos fullhd képernyőtől és játszani akar... nyakam rá, hogy nem vennék észre a különbséget 720/1080/4k közt... így meg abszolút értelmetlen lenne ennyire felgyűrni a felbontást: maximum pár techdemonál mutatna jól egy 20méteres vásznon, amúgy csak fölösleges erőforrásigényt jelentene és otthonra (ami végülis egy konzol célja) teljesen értelmetlen -
törölt tag
Van még ennél is rosszabb.
Csillagászati áron venni PC-t, hogy 60+ FPS lesz de közben a piacot ellepték az igénytelen konzol átiratok amiknek aztán mindegy, hogy milyen PC van mert pocsék az egész ahogy van.
Sajnos kevés játékot lehetne felsorolni amik nem estek a konzolosodás irányába.
Még ha ezek a nextgen konzolok kemények is lesznek a portos PC-s fertőzéstől már nem lehet szabadulni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Hp 650 G5 i5-8265 15,6" FHD 1 év garancia, Magyar, számlával
- ÚJ! BONTATLAN! 2018-as Inteles i5-ös Mac Mini(6 magos) 8GB 256GB eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
képpontok számát tekintve pedig több, mint duplája a nagyobb felbontás... én még mindig azon vagyok, hogy untig elég a 720p, esetleg 1080, mert hiába sokszorosa az új generáció teljesítménye az előzőnek, ha a magasabb felbontás miatt nagyjából felezheted a nextgen teljesítményét, hogy relatíve arányuljon a régihez
a másik meg: tegyük fel ül a család a kanapén, 3méterre egy 50colos fullhd képernyőtől és játszani akar... nyakam rá, hogy nem vennék észre a különbséget 720/1080/4k közt... így meg abszolút értelmetlen lenne ennyire felgyűrni a felbontást: maximum pár techdemonál mutatna jól egy 20méteres vásznon, amúgy csak fölösleges erőforrásigényt jelentene és otthonra (ami végülis egy konzol célja) teljesen értelmetlen