Új hozzászólás Aktív témák
-
"amire nem éri meg szerelőt kihívni, sőt sokszor ki se jönnek vagy csak hosszas könyörgés után."
Modern(ebb?) fajta felső tartályos dömötört kellett nálunk javítani (csere lett a vége), vízkőoldás már nem segített, eresztett hetek óta bármit csináltam vele. Elkezdtem az első 1-2 alkatrészt szétcsavarni, aztán rájöttem hogy nem ér annyit a küzdelem, és elég kérdéses lett volna az eredmény is
Az első szerelő akit ajánlottak a helyi fb-csoportban kijött másnap, tartálycsere anyaggal együtt 25.000, majdnem két órát szívott vele és ő ment el megvenni is a cuccott hozzá. Valószínűleg win-win volt a szitu mert azért a ~10.000 órabér se rossz neki (nem mondom hogy adózás után sem, mert számlát persze nem kaptam ), én meg tuti csak tovább rontottam volna a helyzeten.
Már én is sokat filóztam hogy pl. ha nem kéne papír a hideg/melegburkoláshoz (víz/gáz/áram nem az én világom), simán az ilyen piszlicsáré munkákra csinálnék egy vállalkozást, a lakhelyem (lakótelep) 1km-es sugarában szerintem meg lehetne élni belőle.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest