- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
De ez korábban szóba is került, csak valahogy elmaradt. Ő mindenféleképpen azt szerette volna, és még szeretné is, hogy költözzek oda, hogy legyek vele. Ez a fő. Valahogy jeleznem kell neki, hogy komolyan gondolom vele, és ezt nem is tehetném jobban, minthogy odaköltözök.
-
jimmy399
senior tag
A csók már a legelső találkozáskor megtörtént, a közepe táján. Sajnos nem sokat voltunk együtt 3 órát kb. Így is éjszakázás után mentem el hozzá Miskolcra nulla alvással, és este 11re értem haza, hogy a vonaton elaludtam, pedig nem szokásom. Több mint egy napig nem aludtam, plusz a munka is kifárasztott előtte.
A program nem volt nagy dunszt, elsőnek beültünk a Miskolc plázába, egy tükör elé és néztük egymást, a tükörben, és beszélgettünk, csókolóztunk, meg ilyenek. Utána kikísértem a buszához, én meg elindultam a vonathoz.
A második alkalomkor már az egyik kedvenc helyére menünk el, beültünk, iszogattunk gyümölcslevet, beszélgettünk, ő tapogatózott én is őt, de mértékkel, mert voltak többen is a helyen, nem csak mi, ezért sem lett semmi több a csóknál meg a tipi-tapinál... Sajnos : (Összességében 2 × 3 óra, ami nagyon-nagyon hamar elmúlt...
-
jimmy399
senior tag
Bocsi, nem láttam az utolsó kérdésedet. Igen, volt már csók, sőt lehetett volna már több is mint csók...
A szüleivel nem találkoztam, de korábban amikor említette, hogy odaköltözhetnék, akkor azt mondta Reni, hogy a szülei mondták az ötletet... Szerintem aranyos szülők lehetnek...
-
jimmy399
senior tag
Nem, nem ismerem. Csak a beszélgetésből kiszűrt információkból ismerem. A hétköznapi viselkedéséből még nem láttam semmit sem. Igen, ez hiba. Mondta, hogy nem egy egyszerű eset. Vannak fura szokásai.Házias, főzni is tud. Még jó
, bár ez manapság már nem divat...
Nem fogok megsértődni. Te már egy tapasztalt ember vagy, s így ismeretlenül is bízok abban amit írsz. Ez lehet hiba, de nem baj.
Ha a józan eszemre hallgatok menekülök ettől a komoly lépés megtételétől, de ha szívemre hallgatok, akkor már holnap felmondanék itt mindent Pesten...
-
jimmy399
senior tag
Tökéletesen látod a helyzetet. Benne vagyok a beszélgetésben, mert tanácsokat tippeket és véleményeket várok.
Kétszer találkoztam vele. Azt gondolod plátói? Megeshet, verseket is írt nekem. Már régóta felkeltettem az érdeklődését, több mint 2 éve, s ezidáig megmaradt benne a megismerés vágya. Ez azért jelent valamit nem?
Még a szüleinél lakik, egy év és dolgozni fog. Akkor mehetünk akár albérletbe. Igen, fejest ugrok a maximális sötétbe, de lehet, hogy épp ez a sötét lesz a legnagyszerűbb boldogság nem?
A családi beilleszkedést nem tudom, hogy hogyan menne, de mivel most is 3 emberrel lakok egy albérletben, nem érzem, hogy akkora gond lenne. Egyelőre a miskolci meki a befutó, de még érdeklődnöm kell, hogy egyáltalán felvesznek-e.Úgy érzem Reni nem véletlenül emlegeti minden egyes beszélgetésünkkor, hogy magányos, és szeretne már valakit maga mellett, és én is osztom ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest