- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
picstike
tag
Ez egy rohadt undorító társaság! Sürgős csomagot vártam és mindenki segített a gyártó oldaláról, hogy időben megkapjam a csomagomat, de ez a tetű banda ami a UPS nél van az nem semmi! Soha többet az UPS-el.
Sem mailt, sem telefonon nem kaptam értesítést, csak a nyomkövetésből láttam, hogy mikor kapom meg a csomagot. Annyi volt rajta, hogy 08.09 a nap végéig.. Mi vaaannn. Reggeltől estig ki sem mozdulhatok nehogy közben jöjjön!? Éppen szerencsétlenségemre a wc-n lehettem, mikor itt volt a csomagom ami kb 15 sec ig tartott a kapu elött, és már viharzott is el. A futárt nem lehet elérni, hogy szoljak neki, vagy mint más futár céggel, hogy érte megyek bárhól van, Semmi! Panaszt tettem de talán jobban sajnáltam a kislányt az UPS nél a telefonba, mint a probléma maga. Ez egy világcég azt hittem, de ettől még az MPL is jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nyáron volt az első komolyabb élményem a UPS-szel, amikor is vártam egy külföldi csomagot, aminek ütemezve volt a...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest