Új hozzászólás Aktív témák

• pufferzóna

tag

válasz kiskaktusz #113 üzenetére

(#113) kiskaktusz: Nem akarlak én rábeszélni a Sonyra, félre ne érts! Csak furcsállom, hogy neked teljesen mindegy, milyen lesz az új Google Nexus mobil, biztosan azt fogod megvenni a frissítések miatt... Én sokkal kíváncsibb vagyok magára a telefonra. :)

(#115) fatorzs: "a frissítések számánál fontosabb a minőség, és a 2011-es xperiákra kiadott ics minden volt, volt, csak jó nem. Persze marketing szempontból nyilván jó volt puffogtatni, hogy "minden telefont frissítettünk".
    Júniusban jött ki az első 4.04, gyakorlatilag mindenkinek hazavágta a HD videofelvételt, a tárcsázót, az állapotjelző ledet. Olyan bugok, amiknek öt perc tesztelés alatt ki kellett volna derülniük."

Nekem még korábban jött (április végén, ha jól emlékszem) a 4.0.4 a telefonomra (Arc S), de ilyen hibákat egyáltalán nem tapasztaltam (független készülék). Az állapotjelző leddel mondjuk nem tudom mi van, soha nem nézem, mert nem az előlapon van, így nem is látom (ez ergonómiai szempontból hiba).

"A kernel maradt 2.6-os, az alkalmazások régi gingerbread-esek (ránéz az ember a naptárra, vagy a zenelejátszóra, és rosszul lesz)"

A gyári naptárat nem használom (Jorte naptáram van widgetekkel, feladatlistával). A zenelejátszóval semmi bajom... Ha lenne, feltennék valamit helyette.

Új hozzászólás Aktív témák