- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufferzóna
tag
válasz
kiskaktusz #113 üzenetére
(#113) kiskaktusz: Nem akarlak én rábeszélni a Sonyra, félre ne érts! Csak furcsállom, hogy neked teljesen mindegy, milyen lesz az új Google Nexus mobil, biztosan azt fogod megvenni a frissítések miatt... Én sokkal kíváncsibb vagyok magára a telefonra.
(#115) fatorzs: "a frissítések számánál fontosabb a minőség, és a 2011-es xperiákra kiadott ics minden volt, volt, csak jó nem. Persze marketing szempontból nyilván jó volt puffogtatni, hogy "minden telefont frissítettünk".
Júniusban jött ki az első 4.04, gyakorlatilag mindenkinek hazavágta a HD videofelvételt, a tárcsázót, az állapotjelző ledet. Olyan bugok, amiknek öt perc tesztelés alatt ki kellett volna derülniük."Nekem még korábban jött (április végén, ha jól emlékszem) a 4.0.4 a telefonomra (Arc S), de ilyen hibákat egyáltalán nem tapasztaltam (független készülék). Az állapotjelző leddel mondjuk nem tudom mi van, soha nem nézem, mert nem az előlapon van, így nem is látom (ez ergonómiai szempontból hiba).
"A kernel maradt 2.6-os, az alkalmazások régi gingerbread-esek (ránéz az ember a naptárra, vagy a zenelejátszóra, és rosszul lesz)"
A gyári naptárat nem használom (Jorte naptáram van widgetekkel, feladatlistával). A zenelejátszóval semmi bajom... Ha lenne, feltennék valamit helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Docker konténerizálás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest