- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osi222
tag
Nem szeretném védelmembe venni a sonyt, de amit már az előbb pár hsz-el írtam, ide is vonatkozik:
csak púp a gyártók hátára a frissítéses mizéria. Bármelyik nagyobb gyártónál előfordulnak az upgrade utáni anomáliák, ez nem csak a sonyt érinti. Példákat inkább nem is írok, ki se férne minden ideNekem speciel egy xperia minim van, és én inkább kivártam mások visszajelzéseit, mielőtt bármit is felraktam volna. Egy normális környezetben ez alap lenne, hogy nem mindenkit beta usernek néznek, de manapság a kapkodás vagy trehányság mellett csak ez marad nekünk. Különben többszöri nekifutásra a legutóbbi .587 rom szerintem már bőven a nagyon jó kategórián belül van. Gyors, stabil, és 1-2 apróságot leszámítva tökéletes. Viszont ha azt vesszük, hogy ez csak szeptemberre jelent meg, nem semmi, mennyi időbe telt egy használható rendszert összebarkácsolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest