- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
És az, hogy ez kimaradt az mi? Tervezési hiba (mert nem volt a specifikációban) vagy kivitelezési hiba (mert akartak beletenni ilyet, csak a gyártás során kimaradt)? Vagy milyen hiba lehet még ez, hogy kimaradt?
Tudjuk, hogy kellett volna bele...Kopi31415
Én azt gondolom, hogy a koncepcióalkotás is tervezés. Lehet itt beszélünk el egymás mellett.
Maga a szó, hogy koncepció is jelenthet tervet. -
Polllen
félisten
Nem a throttling-t tekintem hibának általában, hanem ezt a konkrét esetet, ahol az új gép jobban belassul az erősebb HW-val, mint az előd. Ez nem jó irány. Ezzel az Apple is egyetért valamilyen szinten, mert javították.
Amúgy általában a throttling-ről nincs annyi tudásom, hogy megítéljem, ez a jobb vagy az olyan rendszer, ahol ezt nem engedik.
-
Polllen
félisten
Ez így van. Azt csak az apple tudja, hogy ez kiderült-e házon belül vagy sem. És ide kapcsolódik az, amit rii feszegetett. Hogy ez most szándékos vagy véletlen.
De ettől függetlenül ez még egy tervezési hiba, ami becsúszott valahol a termékfejlesztés során.
Ha a hűtésnek megfelelő a TDP keret vagy a TDP keretnek megfelelő a hűtés, akkor ez elő sem fordult volna.Amúgy ez egy esetben nem lenne tervezési hiba. Ha a specifikációban benne lett volna, de a gyártás során ez kimarad. Elméletileg nem erről van szó.
-
Polllen
félisten
Hja értem, azt gondolod, hogy a tervezési hiba az csak véletlen lehet...
Nem, egy hiba lehet véletlen meg szándékos is.Én annyit írtam, hogy teljesen mindegy, hogy ez szándékos vagy véletlen, ettől még hiba. Tervezési hiba.
Bici
Elsőre le akartam írni azt a példát, hogy minek számít az, ha tervezek egy ZSEBLÁMPÁT, ami nem ad ki fényt? Specifikációnak 100%-n megfelelve egy rossz zseblámpa lesz (rosszul megtervezett). Ez a termék-tervezési hiba. Lehet rövidre lehetett volna zárni a beszélgetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Tajvan egy szeletet sem ad az USA-nak a TSMC-ből
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14 GEN2/14''UHD(3840x2160)i7-1185G7/48GB RAM/512GB SSD/Nvidia MX450 2GB/eSIM/4G LTE
- Latitude 7410 14" FHD IPS i7-10610U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo legion y520 1050ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest