- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
És az, hogy ez kimaradt az mi? Tervezési hiba (mert nem volt a specifikációban) vagy kivitelezési hiba (mert akartak beletenni ilyet, csak a gyártás során kimaradt)? Vagy milyen hiba lehet még ez, hogy kimaradt?
Tudjuk, hogy kellett volna bele...Kopi31415
Én azt gondolom, hogy a koncepcióalkotás is tervezés. Lehet itt beszélünk el egymás mellett.
Maga a szó, hogy koncepció is jelenthet tervet. -
Polllen
félisten
Nem a throttling-t tekintem hibának általában, hanem ezt a konkrét esetet, ahol az új gép jobban belassul az erősebb HW-val, mint az előd. Ez nem jó irány. Ezzel az Apple is egyetért valamilyen szinten, mert javították.
Amúgy általában a throttling-ről nincs annyi tudásom, hogy megítéljem, ez a jobb vagy az olyan rendszer, ahol ezt nem engedik.
-
Polllen
félisten
Ez így van. Azt csak az apple tudja, hogy ez kiderült-e házon belül vagy sem. És ide kapcsolódik az, amit rii feszegetett. Hogy ez most szándékos vagy véletlen.
De ettől függetlenül ez még egy tervezési hiba, ami becsúszott valahol a termékfejlesztés során.
Ha a hűtésnek megfelelő a TDP keret vagy a TDP keretnek megfelelő a hűtés, akkor ez elő sem fordult volna.Amúgy ez egy esetben nem lenne tervezési hiba. Ha a specifikációban benne lett volna, de a gyártás során ez kimarad. Elméletileg nem erről van szó.
-
Polllen
félisten
Hja értem, azt gondolod, hogy a tervezési hiba az csak véletlen lehet...
Nem, egy hiba lehet véletlen meg szándékos is.Én annyit írtam, hogy teljesen mindegy, hogy ez szándékos vagy véletlen, ettől még hiba. Tervezési hiba.
Bici
Elsőre le akartam írni azt a példát, hogy minek számít az, ha tervezek egy ZSEBLÁMPÁT, ami nem ad ki fényt? Specifikációnak 100%-n megfelelve egy rossz zseblámpa lesz (rosszul megtervezett). Ez a termék-tervezési hiba. Lehet rövidre lehetett volna zárni a beszélgetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest