- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laabom
tag
válasz
Alogonomus #32 üzenetére
Helyes
-
MAGura
csendes tag
válasz
Alogonomus #32 üzenetére
Nem. Aki Mac-et használ, annak nem opció egy Windowsos gép. Ezt max csak az előző generációval lehet összevetni. Nincs más, nincs XPS, se Thinkpad se semmi. Ebből a szempontból viszont nem sokkal jobb mint az előző generáció. Se nem vékonyabb, se nem gyorsabb. Viszont drágább.
-
rii
nagyúr
válasz
Alogonomus #32 üzenetére
" ... Azért tervezési hiba, mert olyan processzort tettek bele, ami meghaladja a ház lehetőségeit. ... "
de ez nem tervezési hiba .-)
ez marketing .-) nem tehettek mást .-)
vastag gépet ki vesz? ( azokon kívül akik vágják h a nagy hő leadáshoz hely is kell )zeneszerkeszők videóvágók grafikusok szerte a világon kifizetnek 1-2 millát egy laptopért ... őket célozta ez a terék meg design és erős ... és hogy - amit írtál is - a ház lehetőségei?
na itt a marketing, hogy el lehessen adni a gépet, muszáj volt vékony házba pakolni ...ha lehetett volna bele erősebb hűtést tenni, az talán a tervezési hiba ...
ha a hűtésnek bírnia kellene a CPU-val de mégse bír, az a biztos tervezési hiba(#40) kpbendeguz:
amikor az asztalit vettem, én is gondolkoztam laptopban, de szerencsére gyorsan lebeszéltem magam róla, és desktop lett ... persze nekem nem kell hurcolászni ... meg volt két 20"-os monitorom ... -
rii
nagyúr
válasz
Alogonomus #28 üzenetére
szerintem nem tervezési hiba
vastagabb laptopot nehezebb eladni
marad a vékony
ez meg kevés, hogy a legerősebb hw-ek hőjével meg tudjon birkózniláttam már olyan postot (nem apple) laptopkról szóló hír kapcsán, hogy "menő"
ennyi ... menő
vastag laptop nem menő ... visszalépés lenne az emberek szemében ... nem értenék miért vastagabb ... plusz az apple-nek is külön kellene házat terveztetnie-gyártatni ehhez ... igy meg a user kap ugyan bika gépet ... de a szűk keresztmetszet a hűtés hatékonysága ...a fejekben van a gond.
van egy mondás, hogy "jól, olcsón és gyorsan dolgozunk, e háromból kettőt választhat"
itt sincs olyan h vékony és erős és 100%-on terhelheti huzamosabb ideig a gépet ... a háromból kettőt választhat ... jelen esetben marad a vékony és erős ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Macska topik
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged