Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nagyra

tag

válasz janaman01 #803 üzenetére

A 8mpixes max. képfelbontás után meg sem néztem, de az ikon alapján csak 720p-set...

De csak nem bírtam a véremmel, feltettem a Frog OS-t is. Itt sincs főmenü, de Jiayu logó van. Ami itt zenél is (hurrá...), ja, és kikapcsolákor is (dupla hurrá...). Azonban itt is vannak hibák: az iránytű nem működik, a beállításokba nem lehet belépni. Ja, és a legdurvább, hogy kb. fél percenként dobott egy alkalmazás leállt-as hibaüzit, egy rakat rendszerapp-ra. Pedig kétszer is felraktam, hátha. Szóval ez sem nyerős... AnTuTu teszt meg 39166 pont.
    A kameránál engedi a 13megapixelt, a videónál nem lehet felbontást választani csak minőséget (de lehet h ez felbontásváltozással is jár), egy érdekes funkció van: VIV, video in video, szóval az előlapi kamerát és a hátlapit is rögzíti (rögzítené), de mindkettő fekete ha bekapcsolom. Fényképek terén sem nyújt emlékezeteset, így érthető, hogy a 13MP-s kép lett 1,4MB... A videó felvétele viszont szerintem nem rossz, már amennyit a szobámban teszteltem. Még plusz fícsör a beépített QR olvasó. Szóval pakolom vissza a gyári romot...
    De remélem, hogy janaman is kipróbálja holnap, hátha neki más lesz a tapasztalata :D

Új hozzászólás Aktív témák