- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #2086 üzenetére
DragonDevil Kernel Installer
Csak, hogy egyszerűbb legyen a dolog készítettem egy csomagot a DragonDevil Kernel telepítéséhez. Nem kell tenni mást, csak egy custom recovery alól telepíteni. menyuskahh: köszönöm szépen az infókat!
És ha már kernel, egy kicsit én is belenyúltam:
Insecure boot-ot csináltam belőle, illetve írhatóvá tettem a \system partíciót, mivel sokat túrom a rendszer partíciót.Letöltés: MEGA
Rendszerkövetelmény:
Android 4.4.4
Root jog
Custom recoveryA JiayuControl progit indenki saját felelősségre használja, nem lenne jó kifőzni a procit...
-
PirosHello
senior tag
válasz
Szép leírás. Nekem a kernel már 1 hete simán felment TWRP alatt, csak a hozzávaló alkalmazást nem sikerült telepítenem (eddig
).
Két dologra nagyon hasznos sztem: Lehet a rezgőmotor intenzitásán állítani, és governort állítani az alapból beállított interactiv helyett (pl. takarékosabbat, avagy teljesítmény-orientáltabbat).
A CPU frekvenciájához nem nagyon nyúlnék, mert komolyabb 3D-s játékok alatt így is eléggé melegszik a teló (ugyanannyira, mint a gyári kernellel, ez nem az új kernel miatt van). Mondjuk aki az akku takarékosság magyar csúcsát szeretné döntögetni, annak érdemes játszania a min. frekvencia lejjebb vitelével (attól nem megy tönkre, legfeljebb lefagy).
Régebben a Motorola Defy+-om rendszer CPU frekijét 15-20%-al simán felfelé és lefelé is lehetett állítani, nem volt gond vele. Pedig az még 45nm csíkszélességen készült
-
menyuskahh
tag
válasz
Akik folyamatosan világító soft gombokat szeretnének, azok itt a jiayucontrolon belül, a tweak fül alatt, a Change behaviour of Softkey backlightot rakják ON-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged