- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyra
tag
válasz
menyuskahh #1928 üzenetére
Kipróbáltam, nem működik... Először nem, de a beállítások csesztetése után már mutatott áramot, de nem a valósat, plusz 630mA-ről indulva folyamatosan csökkent, kb. 2 perc múlva 300mA-nél meguntam...
Közben a külső kütyüm 450mA körül mutatott.
-
baitsee23
őstag
válasz
menyuskahh #1928 üzenetére
Nekem a jelenlegi telómnal (ZTE V967S) működni látszik, csak nem tudom, mennyire pontos.
Mondjuk az fura volt, hogy folyamatosan csökkenő töltőáramot mutat már 20-30% töltöttségi szinttől, mikor töltőre teszem. -
menyuskahh
tag
válasz
menyuskahh #1908 üzenetére
Sajnos nekem leáll az alkalmazás :/
-
dfdfdf
őstag
válasz
menyuskahh #1856 üzenetére
ez jól jött nekem is az éccaka 2k facebook 3k messenger aktivitás volt
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #1845 üzenetére
hogy eszi-e az akkut??? hát passz.... nem mind1? míg fotózok dolgozik, aztán hosszú vissza-gombbal (Gravitybox) kilövöm az alkalmazást, ennyi.
Átlagos méret 3,5 - 5 MB. Pár kép:
Nálam ez az egyetlen kamera alkalmazás, ami normális képeket és videókat csinál.
-
nagyra
tag
válasz
menyuskahh #1834 üzenetére
Spanyolok, németek... Vagy inkább kínaiak!
Android 5.1-es Screenshot-ok:
http://bbs.ejiayu.com/thread-1263575-1-1.html -
eladogeppc
veterán
válasz
menyuskahh #1834 üzenetére
Mondjuk a 4.4 is csodálatosan fut a kütyün.
Néha feleslegesnek érzem a frissítéseket. Itt inkább a 64bit kihasználása lenne fontosabb szerintem.
Felhasználói élményben az, hogy ART vagy Dalvik, nem oszt nem szoroz.
RAW támogatás meg a Oneplus-on sem volt, csak valami RAW kamera appal lehetett megoldani. -
Vartanus
őstag
válasz
menyuskahh #1803 üzenetére
Alap esetben mikor világít a gombsor?
Más:
A telóra mennyire jellemző a melegedés pl bencheknél,játéknál?
-
eladogeppc
veterán
válasz
menyuskahh #1803 üzenetére
uhhh.. Azt a ROM-ot merre lelem ?
Köszi, és jó éjt ! -
eladogeppc
veterán
válasz
menyuskahh #1799 üzenetére
Egyébként tök jó meg minden, de a Gab_mod félére nem megy fel TWRP alól valamiért a kamera mod.
Felment, csak külön APK ként
Még 1 apróság. A gombokat hogy lehet rávenni, hogy folyamatosan világítsanak ?Köszi mindenkinek a türelmet !
-
eladogeppc
veterán
válasz
menyuskahh #1799 üzenetére
Köszike !
Megnézem -
eladogeppc
veterán
válasz
menyuskahh #1796 üzenetére
Flyme-t feldobtam, mert volt Meizu-m, és ismerem a rendszert.
A kamera egy rakat.... Én nem is tudom, hogy lehetett jó minőségű képeket csinálni.Ezen a linken janaman01 linkelt képeket, amik tök jó minőségűek.
Hol lelem azt a lenovo kamera app-ot, amivel csinálta ? -
Balage700
tag
válasz
menyuskahh #1784 üzenetére
Durva a Letv teló is. USB-c, az miben különbözik a micro usb-től? Állítólag a Jiayu S4 is usb-c porttal fog érkezni.
Az aksi nekem is jól bírja, nehéz volt lemeríteni, mert este akartam újratölteni.Azt hittem a nagyobb proci és kijelzővel az aksi csak egy napig bírja csak. Mondjuk én Navon telóról váltottam.
-
BullZeye
veterán
válasz
menyuskahh #1778 üzenetére
Hol is lehet a mikrofonos zajcsökkentést kiszedni?
-
Vartanus
őstag
válasz
menyuskahh #1742 üzenetére
Miben rosszabb az S3 a H 6-tól?Az S3-ban frissebb hardver van és ahogy látom frissítések is jönnek rá.
-
Balage700
tag
válasz
menyuskahh #1733 üzenetére
Nekem OTA-n írja hogy az a legfrissebb, és inkább innen frissítenék. Meg itt nézegetem: http://www.jiayu-store.com/blog/
Monnyuk én segghülye vagyok a romokhoz és nagyon nem is akarok ezzel szórakozni, mert még elrontom a telót.
A build száma: S3SW 20150314 . Mondjuk nekem ezzel a rommal sincs semmi bajom csak a kamera egy kicsit mosott képet produkál. Bár a fényképezőt gyakrabban használom. Kamera miatt meg nem piszkálnám azért a már működő dolgot.... -
PirosHello
senior tag
válasz
menyuskahh #1734 üzenetére
Igen nekem az official 05.07-i Rom-al és dragondevil kernellel hasonló: single:806 pötty, multi 3993 pötty.
-
PirosHello
senior tag
válasz
menyuskahh #1720 üzenetére
Igen, az akkutakarékosságot normál használat (cellakészenlét 3G hálózaton és telefonálás) én is észrevettem. Játék alatt ez nem érvényesül, ott mindennek "csúson kell lennie"
Nem egetverő a különbség, de észrevehető. Valószínűleg a RAM használatával való takarékosság is ezt támasztja alá. -
PirosHello
senior tag
válasz
menyuskahh #1718 üzenetére
Rendben akkor javítom
:
A custom kernel takarékosabban használja a rendelkezésre álló RAM-ot, mint a gyári kernel.
Talán így megfelel, és nem félreérthető.Ami viszont negatív észrevétel: a fényérzékelő szenzor "érzésre" nem olyan gyors, mint a gyári kernel esetében (kb. 4 másodperc a "reakcióideje"). Aki automatikus fényerőbeállítást használ azt zavarhatja, a telefonálásban viszont nincs különbség (a "fülhöz emelésnél" azonnal elsötétedik a kijelző, az "elemelésnél" pedig azonnal kivilágosodik).
-
dfdfdf
őstag
válasz
menyuskahh #1634 üzenetére
full láma vagyok de lassan kezdem megérteni mit kellene csinálnom
TWRPben minden wipe sd-n kívül. és utána melyik opcióval tolom fel a romot? a romot ki kell csomagolni??
az alap twrp jó vagy az újabb kell? -
kisszoli0707
tag
válasz
menyuskahh #1634 üzenetére
Ja,igen,bocsánat!A 2Gb-os verzióm van.Tudnál esetleg linket küldeni,melyik is az pontosan,mert bár töltöttem már le ROM-ot Needrom-ról,de most hogy fennt vagyok rajta nem is tudom pontosan,melyik lenne az általad említett változat.Megköszönném!A többit már meg tudom oldani...
-
Lecs@
addikt
válasz
menyuskahh #1599 üzenetére
En is szerettem AZ Oppo Find 7 készülékemen.
-
BullZeye
veterán
válasz
menyuskahh #1571 üzenetére
Nekem dettó ugyanez volt.
Nem tudom melyik beállítás felelt élte. -
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #1571 üzenetére
nincs jól beállítva a gravitybox-od. Itt a mentésem róla: GravityBox.zip
Csak csomagold ki a belső sd-re, majd gravitybox-on belül beállítások visszaállítása -
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #1554 üzenetére
ha az én romomat használod, itt a megoldás:
http://www.needrom.com/download/official-20150430-mod/Mivel más a gyári romban az akku kijelzés, mint egy AOSP romban, összeakad a gravityboxxal.
menyuskahh - Coolpad 7320 -ra gondolt. (nekem is az volt előtte, imádtam!)
-
menyuskahh
tag
válasz
menyuskahh #1554 üzenetére
-
whoever70
tag
válasz
menyuskahh #1543 üzenetére
köszi!! így már minden jó is lett
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #1546 üzenetére
Ezt még fogalmam sincs hol kell állítani, mindig Titaniumot használok a visszaállításhoz. Csak minimális adatot bízok a Googlera.
V4A: nekem alapon van, semmi hypertuning -
patiati
csendes tag
válasz
menyuskahh #1531 üzenetére
Csatlakozom! Hogy ez engem mennyire idegesített, eszembe se jutott, hogy ki lehetne kapcsolni.
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #1536 üzenetére
Nekem sem sikerült még 7-800 mega alá gyűrni a 2GB-os verziót.
BullZeye: légyszi szerkeszt ahol úgy látod ráfér.
a forrás itt van bárki beszállhat a módosításba.
-
persil
nagyúr
válasz
menyuskahh #1531 üzenetére
Igazan nincs mit
-
persil
nagyúr
válasz
menyuskahh #1529 üzenetére
Settings->display->bottom quick action off
-
BullZeye
veterán
válasz
menyuskahh #1432 üzenetére
Spanyol elvtársak utoljára 1,5 hónapja adtak ki romot 3GB verzióhoz.
És speciel egyik rommal sem működik a Firefox Sync nálam. -
whoever70
tag
válasz
menyuskahh #1371 üzenetére
már a 2.8.5.0 is így működött
-
menyuskahh
tag
válasz
menyuskahh #1370 üzenetére
Backup, Wipe, Advanced Wipe, Restore hibátlanul működik. Annyi hogy a kijelző feloldásra kellett rájönni hogy bal legszélről jobb legszélre kell húzni
Tehát ajánlom a 2.8.6os TWRP-t
Szép, áttekinthető, és mintha "okosabb" lenne.
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #1337 üzenetére
Nem, nekem sincs
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #1326 üzenetére
itt igényeld a 4g képes dominosat...ingyé kiviszik
én is itt rendeltem szombaton, kedden már hozta a gls..
lehet hamarosan visszatérek
alakul a teló
jayjay a témainditóban találsz driverekt !!!
-
jojoando
aktív tag
válasz
menyuskahh #1325 üzenetére
Küld el légyszi priviben, hol az a jó hely!
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
menyuskahh #1324 üzenetére
Most akkumulátort cseréltem apámmal és így működik nekem és nek is. Ha nem fog menni akkor majd kipróbálom a módszered,köszi szépen
-
persil
nagyúr
válasz
menyuskahh #1327 üzenetére
Azt sajnos elfelejtettem közölni, hogy janaman segítségével sem tudtam életre kelteni a telefonon a root-ot, és gépre rendesen feltenni a drivereket, szóval se root, se flash, se twrp, semmi.
Gépen persze a telót látom másolni/törölni tudok, de ugye a fent lévő dolgok 90%-a felismerhetetlen, szóval ha valami nem egyértelműen játékból hátramaradt szemét, azt nem merem letörölni.
Az az igazán furcsa, hogy mindez egy factory reset után van. Fent van nagyjából 200 mb app, amiket használok és ugyan az a kb 2 giga zene, ami eddig is rajta volt. Így van most circa 6 gb szabad helyem. Na most a factory reset előtt úgy volt ~3-4gb szabad hely, hogy fent volt egy order and chaos, real reacing 3, celtic heroes(csak ez eddig 2+2.4+1gb... ) és még néhány kisebb cucc. Szóval a factory reset az említett játékból sok száz mega szemetet fent hagyott, amit gépen sajnos nem tudok beazonosítani.
360security - ezt nem ismerem, de megnézem, köszi.
-
menyuskahh
tag
válasz
menyuskahh #1327 üzenetére
Jah meg esetleg 360Security-vel nyomj a Takarításran, aztán Alul kiírja hogy nagy fájlok, és nézd át hogy mi nem kell és kuka.
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
menyuskahh #1295 üzenetére
Ma este feldugom és holnap reggel kipróbálom a módszeredet mert egész éjjel töltöttem levettem 100%-on használtam kicsit 94%-ig merítettem és újraindítottam.... 23%. Még egy ujraindítás és újra 23%.
Édesapámnak ugyanez a telefonja van. Akksit cseréltünk. A telefonom működik az ő akksijával az én akksimmal meg működik az ő telefonja. El se tudom képzelni,hogy most akkor ki a ludas
-
jayjay
tag
válasz
menyuskahh #1297 üzenetére
Eddig 2 app van ami nem megy. Az egyik a Kinsky a másik az n7player.
Melyik kameraappek jók?
A belső 16gb-os romhoz jó lenne hozzáférés, mivel plusz ide lenne rakva a GPS meg amúgy is fontos lenne hogy USB kábellel a számítógéppel összekötve hozzáférhetőek. Szóval ezt hogyan lehet megoldási?
Az appet amit mondtál megnézem. -
synar
őstag
válasz
menyuskahh #1297 üzenetére
Kipróbáltam software data cable nevű appot, tökéletes megoldás, nagyon köszi!
Total Commander-ben is működik, új URL-ként kell beírni a megadott ftp címet, jelszó nem kell.
-
nagyra
tag
válasz
menyuskahh #1285 üzenetére
Az ilyen "akksi kalibráló" appok teljesen feleslegesek. Annyit csinálnak, hogy az előzmény fájlt törlik a telóról (amit kiírna a beállítások - akkumulátor menüpontban), de semmi mást. Az akksit lassan tölti a teló, ez van! Így legalább a töltések miatt nem károsodik annyira az akksi...
Pfiucska: Az akksi % ugrálás minden telefonnál megvan, mivel a lítium akksinak van egy olyan tulajdonsága, hogy ha nagyon használod, akkor lemegy a fesz, de amint kevésbé terheled, egy picit visszamegy. Na az lenne egy felhasználónak nagyon fura, hogy fel-le megy a százalék
Ezért ilyen körülbelüli szintet ír ki a telefon. Viszont újraindításnál a tényleges akksifeszt veszi alapul, ezért mutathat pár százalékkal többet, vagy kevesebbet, mint előtte.
-
menyuskahh
tag
válasz
menyuskahh #1280 üzenetére
Kipróbáltam a Volcano romot. Nemrossz, sima aosp felület, tweakekkel amiket nem igazán találtam meg, smart wake megy tökéletesen. Viszont antutuban csak 38330-at produkál. Legfrissebb gyári rommal 41400-at. Bár nem vagyok benchmark párti. A kamera minősége mintha picivel rosszabb lenne?
bár lehet azért mert szobában próbálgattam, de akkor is elég zajos volt a kép. Amúgy a rom szépen tud magyarul. Hívásközbeni hangminőség talán egy picivel jobb. A Wifi furamód mintha picivel gyengébb lett volna, ugyanis itt a szobában gyári rommal 4csík volt, Volcanoval csak 3. bár lehet csak kijelzés kérdése. Amúgy a rom nem laggolt meg nem gondolkozott.
Még annyi, hogy 16:9 fényképezésben a legnagyobb 9,5 MP volt, 4:3ban tudja a 13MP-t is. Gyári romban 16:9 13MP az alapértelmezett.
Írás közben visszaraktam a gyárit, és ugyanígy kipróbáltam szobában, sokkal kevesebb ISO-val dolgozik, kellemesebb képeket készít azonos fényviszonyok mellett mint a Volcano.
GPS-t nem néztem meg, de ha valakit feltétlen érdekel és nemtudja kipróbálni, annak természetesen kérésre megnézem azt isUI.: Alapból elsősorban 3Gb változatra van ez a Volcano, de 2Gb változattal is hibátlanul megy. TWRPből kell telepíteni, Aroma installeres.
Illetve akinek még szüksége lenne rá, a készítő szerint az NFC is hibátlanul megy -
eeger
csendes tag
válasz
menyuskahh #1257 üzenetére
Fehér pötty ugyanott (ugyanúgy csak világos képeknél látszik) :\ Nem kritikus, csakhát béna Jiayuék részéről.
Kérdés: Telefonálásnál nektek is panaszkodik a partner, ha a zajcsökkentés be van kapcsolva? (Phone-->Call settings-->Other settings-->Noise reduction)
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #1240 üzenetére
Én még nem..., és csak full fényerőn vibrál ?
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #1192 üzenetére
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #1176 üzenetére
benne van a beállitásban...jé tényleg azt most nem is néztem
na..nég tesztelem ezt a color os t...aztán beszámolok illetve segitek, de egyelőre marha jó.. -
nagyra
tag
válasz
menyuskahh #629 üzenetére
Hmm... Több oldalon olvastam én is, hogy csak 1080p-ig van dekódolás, de a mediatek honlapján ezt írják:
"...Ultra HD video playback"Ellenben nekem csak nem akar lejátszani 4k-s vidit, van olyan videó amire not supported-et dob, a másiknál meg hang van, kép nincs...
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #600 üzenetére
Oké valamikor majd visszapattintom
Mára már meguntam...pláne hogy egyszer le is tégláztam -
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #577 üzenetére
jah azt nem is próbáltam
viszont csak baxta a csörömet ez a flyme os , valahol olvastam hogy ota frissités javitotta a led visszajelzést, a 4g t ....visszaraktam hát
de otan semmi....viszont mit találtam ? na ezt : s3_flymeosOTA_1.4.zip
fel is csürtem, és oálá led visszajelzés van, 4G t nem tudtam még kipróbálni , mert Törökszentmiklós "faluban" nincs...ahogy elhagyom a várostáblát és kimegyek a kukoricásba. egyből van 4g
na mindegy majd holnap tesztelem...inditottam hivást , szerintem a hangminőség jobb hiváskor...karcosabb a hang nem olyan tompa, nincs , és viszont is azt mondják élesebben hallanak...nem mintha a gyárinál nem hallottak volna jól...
kamera szokásos módón kiváló, videóknál nincs az a túl élesedés vagy mi...
hátrányai, nem tud képeket videót az sd re menteni ( gondolom a meizu miatt ugye az nem bövithető..) állitólag gyorsan merül... na majd kiderül..most ez az első rom ami rajtamarad másnapig
illetve az hogy az alsó sávban megjelenik egyfajta gomb menü, mert ugye nincs kapacitiv egyes rendszereken..ha valakit érdekel
twrp ből fel a rendszer, restart, majd utána megint mehet fel twrp ből a frissités mindenféle chace ürités nélkül
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #280 üzenetére
az a baj, hogy ha komoly eredményt akarunk elérni, akkor nem az appot kell átmókolni ( a galery apkt, hanem magát a drivert, a kamera driver , az már úgy tűnik megy, de a video drivert nem találom az istennek se, illetve más néven fut , ..pl az f1 nél a video driver az a system/lib/libMali.so illetve /modules/mali.ko....de itt olyan nincs
most kutakodok melyek lehetnek a 6752 nél a video driver..
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #246 üzenetére
no.... led notifi nem müködik, bluetooth nem müködik...már vagy fél órája próbálom de nem látja a pc t ,viszont a teló se....4G nem megy hiába van a beállitásban......., gps megy érdekes módon kevesebb müholdat lát, viszont felbukkant egy két kinai mühold is , amit a gyariban még az életben nem láttam
, kamera határozottan jobb, mind fénykép, mid videó, ( a gyariban nagyon túl van húzva valami) ha ilyen lenne a gyári akkor azt mondanám perfect teló, telefonálás közben hangminőség sokkal jobb, hangerő teljesen jó...
ha a fent emlitett hibák eszközölve lesznek, akkor áttérek flyme os re
simán megérné kimüteni belöle, a drivert , na majd próbálkozok...
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest