Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
"Amúgy St. Anger-ről mi a véleményetek?"
Valószínűleg a film miatt is baromi elfogult vagyok, de nekem az egyik kedvencem tőlük. Súlyos, szerintem őszinte, más, nem akar megfelelni senkinek. Néhol már-már punkot idézően egyszerűnek tűnő, sokat ismétlődő, pár soros szövegek**, a riffek se hejdebonyolultak, szólók sehol...
**de már az első két sor ami elhangzik az albumon (Frantic) "If I could have my wasted days back, Would I use them to get back on track?", talán az Unforgiven refrénjével van nálam egy szinten a húsbavágóan borzongató dalszövegek között.
(#13) Met amúgy amit írsz az valahol tök jogos
Baromi szubjektív a kötődésem ehhez az albumhoz, akkortájt kezdtem zenélni, valószínűleg az is közrejátszott
-
updog
őstag
Úúh, a Some kind of monster az nekem nagyon bejött, néhol kicsit mesterkélt, de amikor elkapják az igazi érzelmeket, attól libabőrös tudok lenni. Meg mindig is imádtam az ilyen "hogyan készült"-jellegű dokumentumfilmeket.
(#1) Met a Year and a half-ben van ugye, amikor James oltja Bob-ot: You wanna hear it with vocals? GO - SING - IT.
Új hozzászólás Aktív témák
lo (Elsőnek annyi,hogy ez az első blogbejegyzésem,és nem vagyok egy nyelvtani és fogalmazási mester,szóval némi hiba lehet...
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest