- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Parallaxis #336 üzenetére
"Nem fogod a combodra fektetni, mert akkor kényelmetlenül le kell görnyedned hozzá, ha meg hátradőlsz és kitámasztva teszed ugyanoda (ahogy a Surface-t tudod használni a kitámasztójával), akkor fél óra múlva kiesik a szemed, mert túl messze lesz az olvasáshoz.
Lehet, hogy most újdonságként fog hatni, de ha olvasol, akkor egy tabletet pont úgy fogsz, ahogy egy könyvet"Lehet, hogy most ez újdonságként fog hatni számodra, de az megvan neked, hogy egy Surface 3 Pro-t is lehet pontosan úgy fogni, mint egy könyvet?
Ami meg a szemkiesést illeti: én ugyan szerencsés vagyok ebből a szempontból, jó géneket örököltem, így esetemben zéró a dioptria (tudom, ez nem általános, a túlnyomó többségnek van legalább egy 0,25-ös dioptriája valamilyen irányba)
De akkor is: mire alapozod, hogy mindenki vaksi? Ugyanis aki egy általánosan jellemző módon ölben - a szemtől kábé 15 inchre - tartott, 12 inch átójú kijelzőn nem tudja kiolvasni a karaktereket, annak komoly látási problémái lehetnek, de erről nem a végeszköz tehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest