Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
"Nem fogod a combodra fektetni, mert akkor kényelmetlenül le kell görnyedned hozzá, ha meg hátradőlsz és kitámasztva teszed ugyanoda (ahogy a Surface-t tudod használni a kitámasztójával), akkor fél óra múlva kiesik a szemed, mert túl messze lesz az olvasáshoz.
Lehet, hogy most újdonságként fog hatni, de ha olvasol, akkor egy tabletet pont úgy fogsz, ahogy egy könyvet"
Lehet, hogy most ez újdonságként fog hatni számodra, de az megvan neked, hogy egy Surface 3 Pro-t is lehet pontosan úgy fogni, mint egy könyvet?

Ami meg a szemkiesést illeti: én ugyan szerencsés vagyok ebből a szempontból, jó géneket örököltem, így esetemben zéró a dioptria (tudom, ez nem általános, a túlnyomó többségnek van legalább egy 0,25-ös dioptriája valamilyen irányba)
De akkor is: mire alapozod, hogy mindenki vaksi? Ugyanis aki egy általánosan jellemző módon ölben - a szemtől kábé 15 inchre - tartott, 12 inch átójú kijelzőn nem tudja kiolvasni a karaktereket, annak komoly látási problémái lehetnek, de erről nem a végeszköz tehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő