Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis

addikt

válasz Lall #332 üzenetére

Épp azt próbáltam felvázolni, hogy senki - rajtad kivül - nem akar 12"-os tableten, notbookon, subnotebookon regényeket olvasni, főleg nem kézben tartva, pláne, ha van benne állítható kitámasztó

Te nagyon keversz valamit...
    Olvasásnál én tabletről beszéltem, nem notebookról, de te tudod.
    De látom nyitott ajtókat döngetek... hisz senki nem akar hosszabb szöveget olvasni az S3-on.. ezt meg is értem, hisz ez a problémám, hisz egy épkézláb tablet pont erre lenne többek között való.

Tényleg jót mosolygok, mikor engem szeretnétek meggyőzni és végül leírjátok azokat a negatívumokat, amiket én felvezettem.

Tartani akarod úgy, hogy van rajta kitámasztó (agyrém)

Látszik, hogy nincs tapasztalat :)

Ülj le egy székre, vagy egy fotelbe és fogj a kezedbe egy tabletet...
    Nem fogod a combodra fektetni, mert akkor kényelmetlenül le kell görnyedned hozzá, ha meg hátradőlsz és kitámasztva teszed ugyanoda (ahogy a Surface-t tudod használni a kitámasztójával), akkor fél óra múlva kiesik a szemed, mert túl messze lesz az olvasáshoz.
    Lehet, hogy most újdonságként fog hatni, de ha olvasol, akkor egy tabletet pont úgy fogsz, ahogy egy könyvet és ha kétségeid vannak, akkor keress elő egy lexikont, ami megvan 800 g és kezdjed olvasgatni úgy, hogy nem egy asztalon van előtted :D hamar rájössz miről is beszélek.

Ebben a testhelyzetben tényleg nem fogsz túl sokat olvasni :)

Új hozzászólás Aktív témák