- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Épp azt próbáltam felvázolni, hogy senki - rajtad kivül - nem akar 12"-os tableten, notbookon, subnotebookon regényeket olvasni, főleg nem kézben tartva, pláne, ha van benne állítható kitámasztó
Te nagyon keversz valamit...
Olvasásnál én tabletről beszéltem, nem notebookról, de te tudod.
De látom nyitott ajtókat döngetek... hisz senki nem akar hosszabb szöveget olvasni az S3-on.. ezt meg is értem, hisz ez a problémám, hisz egy épkézláb tablet pont erre lenne többek között való.Tényleg jót mosolygok, mikor engem szeretnétek meggyőzni és végül leírjátok azokat a negatívumokat, amiket én felvezettem.
Tartani akarod úgy, hogy van rajta kitámasztó (agyrém)
Látszik, hogy nincs tapasztalat
Ülj le egy székre, vagy egy fotelbe és fogj a kezedbe egy tabletet...
Nem fogod a combodra fektetni, mert akkor kényelmetlenül le kell görnyedned hozzá, ha meg hátradőlsz és kitámasztva teszed ugyanoda (ahogy a Surface-t tudod használni a kitámasztójával), akkor fél óra múlva kiesik a szemed, mert túl messze lesz az olvasáshoz.
Lehet, hogy most újdonságként fog hatni, de ha olvasol, akkor egy tabletet pont úgy fogsz, ahogy egy könyvet és ha kétségeid vannak, akkor keress elő egy lexikont, ami megvan 800 g és kezdjed olvasgatni úgy, hogy nem egy asztalon van előttedhamar rájössz miről is beszélek.
Ebben a testhelyzetben tényleg nem fogsz túl sokat olvasni
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest