Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerge
csendes tag
Én ilyen Novell Netware alapú hálózatot manageltem jópár éve. Akkoriban erre futotta a magyar oktatásban, és még azt is a sorosalapítvány adományozta. Írtam már korábban. 286-os AT gépek voltak a kliensek, winchester nélkül. Az ethernet hálókártyák BNC kábellel voltak összekötve. Természetesen nem volt egy sebességrekorder egyik sem, de lehetett használni. Netscape Navigator természetesen nem volt telepítve rajtuk, nem is létezett még. Word-ből is csak DOS-os volt. Az a pár oktatási windows program használható volt, ahogy maga az alaprendszer is.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest