Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
"A miniDLNA tud valami borítóképet amit megjelenít?"
Tud.
"Illetve van webes felülete ahol lehet állítgatni?"
Nincs. Ezért a "mini" (bár már ReadyMedia néven fut). Tényleg csak a minimális funkciókat tartalmazza, csicsa nincs benne,ezért is ötöde az erőforrásigénye. Minden beállítás a minidlna.conf-ban adható meg. Egyetlen egy status oldala van (8200-as port), de azon semmit nem lehet állítani, csak megnézni, hogy épp mit csinál.
(#1688) TRob1
"MiniDLNA-t próbáltam, nem volt rossz, de rendszeresen előfordult hogy az újonnan letöltött filmeket nem láttam vele a tv-n. Ezért visszatértem a beépítetthez, azóta nincs ilyen gondom..."
Nekem nincs ilyen gondom a minidlna-val. Amit tudok, hogy régebben nem szerette az átnevezgetést, ide-oda pakolászást (pl torrentkliens is csinál ilyet) szóközt és az ékezetes betűket (bár ezekre nem szoktam odafigyelni nagyon). De ebből már tán egy éve nem volt gondom, pedig 2 hdd többek között két torrent könyvtárát is figyeli lejátszható video után kutatva. Bár én a legfrissebb verziót (nem a repóban megtalálható) használom...
Ill. célszerű a /ffp/etc/minidlna.conf-ban ellenőrizni az inotify értéket, hogy yes-en legyenUPDATE:
Most olvasom, hogy megjelent a slacker repoban az 2015.09.10-én kiadott 1.1.5-ös verzió. Changelog
-
TRob1
veterán
A 2014-es LG-k tudnak hangsávot váltani az új fw-rel (ha még nem frissítettél, tedd meg)
ui: MiniDLNA-t próbáltam, nem volt rossz, de rendszeresen előfordult hogy az újonnan letöltött filmeket nem láttam vele a tv-n. Ezért visszatértem a beépítetthez, azóta nincs ilyen gondom...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest