Új hozzászólás Aktív témák

• norb7

tag

Sziasztok,

Szeretnék segitséget kérni.
    Milyen lehetőségem van megnézni, hogy egy adott process miként került a NAS-ra?

A problémám:
    NAS proci 100% egy ideig, egy furcsa hosszú számokból és betűkből álló process pörgeti. Router oldalról azt látom, hogy feltöltés teljes sávszélességgel használva, és ezért valamiért a router eldobja az interntet Wifi oldalról (legalábbis a wifivel csatlakozó gépeken egy pár másodpercre megszűnik az internetelérés.) Amúgy torrent feltöltés nem ment.Home office miatt ez sokszor elég bosszantó. Amióta a NAS internethozzáférését letiltottam a routerben, nem történt ilyen, most csak belső hálozaton használom.

Olyan mintha valaki távolrol feltett volna valami programot ami adatokat küld neki, de hogy mit, azt jó volna tudni.

Változtattam jelszót és portokat is, de nem oldotta meg, mert a process mindig elindul és olyan mintha valami adatot küldene.

Ha más nem marad csinálok egy adatmentést, és ujratelepítés, bár ahogy olvastam és láttam elég sok minden változott a telepítésnél ahhoz képes mikor megcsináltam.

Új hozzászólás Aktív témák