- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Asimov "A!" scifi. Számomra legalábbis. Egyszerűen megunhatatlan akárhanyadszor olvassa is az ember
Baromi jó a stílusa. Az egyetlen minisorozata, ami fura volt (nekem) és valahogy nehéz volt beilleszteni az "univerzumába" az "űrvadász". Ja nem, volt mégegy, amiben egy idegen fajjal hadakoztak, csak annak nem emlékszem most a címére
De azok is élvezetesek voltak. Egyikből merítettem egy tök jó ötletet is anno, hogy hogyan gyógyítsam meg a sérült és 8 hónapja nem gyógyuló bokámat és bejött
Asimov szerintem senkihez sem hasonlítható és senki őhozzá, igazi egyedi figura
össze sem tudnám számolni mennyi kellemes órát adott az életemhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Android szakmai topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Óra topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Router gondok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest