- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsigaGyilkos
aktív tag
Nekem a filmel semmi gondom. A mod is jól néz ki, de itthon (egy elfogadható összegből, értsd úgy, hogy átleg ember számára is megfizethető) sokkal ötlet dúsabb , kreatívabb, egyedibb megoldásokat tudnak kitalálni.
-
csimpala
csendes tag
hát ezt nem igazán nevezném mod-nak.
-
Engineer086
Modder
Csak a kontraszt kedvéért osztottam meg

-
XtremLor
őstag
Nem emlitenem meg egy lapon se a kettot

-
xlife11
senior tag
Ezért ez egy kicsit nívósabb.A Boxon még a hézagokat sem tudta kitölteni az alkotó.3200$ LOL
-
Engineer086
Modder
Ha már Iron Man mod: katt

-
Gerisz
addikt
A Stacker mit keres köztük?
-
xlife11
senior tag
-
Szergely83
tag
[link]
Shut up and take my money!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
DroneZ
aktív tag
-
madgie
titán
-
Gergosz2
veterán
-
DroneZ
aktív tag
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ennyi erővel vasember láz is lehetne, merthogy csak arról a karakterről készült ez a mod. A többi szereplőnek köze nincs hozzá. És akkor úgy már nem bosszúállók nem?

-
xlife11
senior tag
-
DroneZ
aktív tag
Iszonyú mértékben változatos és sokszínű ez a magyar nyelv, de esküszöm arra, hogy milyen mértékben unom ezt az Avenger-lázt már nincs kifejezés...

-
xlife11
senior tag
-
kisza25
félisten
amúgy, ha lenne 3200dodom és ekkora iron man fan lennék, akkor csinálnék egy iron man PC-t ennyi zséből már elég jó kijönne
-
Bird
addikt
Amolyan győzikés... Giccses, de legalább cserébe nagyon olcsó!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Nekem only hulk mod kell.

-
atti_2010
nagyúr
Egy kenyérről meg lehet mondani de ott más osztályozások vannak nem kimondottan a szépséget nézzük, de itt igen és mint tudjuk a szépség az relatív szerencsére nem mindenkinek ugyanaz tetszik, ezenfelül nem lehet minden fekete és szál csiszolt mert már az is rohadtul unalmas, a másik dolog hogy az alkotó felpuszilta érte a lóvét tehát volt akinek tetszett.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szépé kis mod.

-
1tom
aktív tag
Nekem nem tetszik, bár legalább nem egy sablonos gép de ki az aki ennyit ad egy x360-ért...
-
Viktor77
titán
-
kazso
tag
-
kisza25
félisten
-
M3oH
addikt
Tetszetos, foleg sotetben. Szep munka

-
Kiki18
őstag
Nekem egyből a vasember ugrott be a modról. Szerintem azért eltalálta,egész jó lett,főleg sötétben.
-
ViiiiktorOC
senior tag
-
xlife11
senior tag
-
Gergosz2
veterán
-
Liudvikas
tag
nekem már az is megérne 16 Xbox árát, hogy piros helyett kék LEDet kapjon!
ja, mégse.
értem én,hogy elég nagy divat is lett ez a Marvel téma.. de ez 15 év felett komolyan lázba hozzon valakit..

-
banhammer
veterán
Szép is meg nem is.
Olyan mintha az MS adta volna ki az Ironman valamilyen apropójából. -
tomesto
aktív tag
3200 dollárból pár xboxot lehetne venni...nem kevés pénz.
Nekem nem tetszik...:S -
mepet
addikt
Hát ez általam szubjektíven megítélve szépen szólván "nem szép".
Ha nagyon akarjátok, nevezhetjük Irongay modnak, bár szerintem ezzel az arany előlappal szimplán cigányos. -
mikej95
aktív tag
Ez tényleg inkább Irongay, ahogy az elsők között is írták.
Nekem elsőre a Star Wars skines eredeti kiadás ugrott be, az is ilyen vásári volt. Annak az arany színnek rendesen mellényúlt, nagyon elüt a piros/vörös festéstől. -
G.I.JOE
senior tag
De csak arról van szó, hogy előkerült! Tehát már régen megvolt, inkább elfelejtették és most előkerült!!
Éljen ... 
-
Gergosz2
veterán
lol

ez tényleg 2010-es , csak ugye akkor a kutya sem törődött vele mert nem ment a moziban a bosszúállók

-
WolfheartGR
őstag
A cikkben szereplő gépről egy videó.
-
Angel1981
veterán
Jól néz ki!

-
WolfheartGR
őstag
Napokban???? Valamikor 2010-ben vagy mikor. Google a barátom.
Ez is jó és ez sem a napokban került elő.
Videó. -
aram01
nagyúr
-
Einstvan
aktív tag
-
Ps Vita
őstag
Több mint háromezer zöldhasú??Azszép

-
Sz.Miki
őstag
Szép is ez az NDK piros

Az elgondolás nem rossz, de a megvalósítás (anyaghasználat) gusztustalan.
Sötétben tetszetős.
-
aram01
nagyúr
-
Gergosz2
veterán
3200 dollár egy gari nélküli boxért? Gondolom felnyitotta úgyhogy ugrott az MS gari
-
waithEard
őstag
Ha bottal ütnek én sem, de amúgy elég 1értelmű, még nekem is, pedig nem gerjedek a szuperhősökre....

-
aram01
nagyúr
jó ez a bosszúállók !
10 perc után kiakartam menni a moziból
-
Ramoss
tag
Ez nagyon szééép!Nekem Hulk-os kellene

-
atti_2010
nagyúr
Szerintem akkor lenne fer blamálni ha valaki innen jobbat tudna vagy tud felmutatni, addig ez a sok beszólás csak irigykedés vagy mindenki nevezze aminek akarja.
-
TazLeacher
nagyúr
Ha bottal ütnek, akkor sem mondtam volna meg róla, hogy ez Iron Man...ez majdnem annyira béna, mint a (gyári) Star Wars Mod.
-
eight
senior tag
Azt hiszem a Németek után most az USA-ban is a Motorola javára döntött a bíró, azaz hogy ki kell vonni forgalomból a konzolt. Most az van hogy az Obama vagy visszadobja vagy nem (gondolom vissza fogja), de azért érdekes történet ez a Google vs Microsoft csata

-
Retekegér
MODERÁTOR
Simán, csak az alábbi dolgok hiányoznak:
-szerszámok
-idő
-tapasztalat
-
Tibor_560sec
aktív tag
Tanulómunka ...
-
Silentfrog
veterán
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ennyiért nekiállok én is moddolni.

-
dani993
senior tag
*Avengers
-
Malarwen
csendes tag
Ja, meg elrohad a belseje a neutron károsodástól, mert ez még a "hagyományos" A.R.C reaktor.

-
lujó55
addikt
olyan szép piros!
régen volt egy ilyen szinű telefonunk. egy igazi tárcsázós. na ahhoz passzolna
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Van hozzá Jarvis- is?

-
Malarwen
csendes tag
3200 ropogós zöl'hású....lehet megéri moddolni?
Itt nagyon nem a mod értékéről/kreatívságáról van szó, csak bejött neki a népszerű vaskrapek.
-
PC-rev-RM
tag
Hány éves a gyerek? Látta már a filmet? Ez így inkább Irongay-mod, b+.
-
G.I.JOE
senior tag
Azon kívül, hogy újrafestette, meg az oldalára felrakott egy ilyen bisz-baszt, nem egy nagy mod. Persze én annak is örülnék, ha ilyet tudnék csinálni, de most nem ez a téma.
-
XtremLor
őstag
A szinvilag az biztos vasemberre hajaz, de a vegeredmeny nekem nem tetszik a szinekkel lehetett volna kicsit meg varialni feldobni, mert igy......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue - Karcmentes állapot - 100% akku (14 ciklus)
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szvsz szerintem sem lett nagy film, de legalább is nem komolyan vehető, ami nálam már rég rossz.