- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
horvathkrisz #129 üzenetére
Igen, ennyire megbizom bennük.
Van antivirus szoftver a gépen, de nem fut és havonta egyszer azért végzek egy keresést. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Menthirist #91 üzenetére
Szia!
A jetaudio kihasználja mind az 5 hangfalad. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Dark Archon #64 üzenetére
Azért ez így elég erős túlzás.
Szerintem a Linux is jó, csak találd meg, hogy neked melyik megfelelőbb és melyik éri meg jobban. Nekem a Windows, neki a Linux. Ha ő úgy gondolja, hogy Windowst használni csak úgy lehet elégedetten, ha pénzel a Microsoft, akkor egészségére, ezért nem fogok vele veszekedni, van elég baja nélkülem is.
De annyiszor leírtam már a Windows vs. Linux vitává alakult témákban az én véleményemet a két rendszerről, hogy nem fogom ismét megtenni. Csak linkelem az egyik ilyen hozzászólásom: [link]
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Szia!
A telepítéses kérdésre nem tudom a választ, de szerintem ha variálhatsz is valamit, akkor sem sok mindent (az XP-hez volt egy nLite nevű progi, azzal tudtad személyre szabni a telepítőt, nem tudom Vistához készült-e már ilyesmi. Hogy őszinte legyek, én nem túrom a Windowsom, csak használom).
Ha teljesen alap Windows kell, akkor a Home Basicet vedd, az tényleg nem sok mindent rak fel, de a tűzfal és a Defender benne van.
Ha az Aerot kikapcsolod (ami a home basicben nincs is), akkor természetesen nem kell a Dx9-es VGA.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Dr. Romano #34 üzenetére
Persze, ha meg nem törődtek volna egy szép, igényes felülettel, akkor azért fikáznátok, mert a Linuxon már forgó kocka asztal, stb...
A 2003-as longhorn prezentációban már volt ez az oldalsáv, azután kezdett el a desktop sidebar, meg a google sidebarja elterjedni. Csak erről mindenki hallgat, hisz az MS-t fikázni divat.
Amúgy képzeld, a Vista Aero felülete teljes mértékben testreszabható, íme egy link hozzá: [link]
Ezen megtalálható amúgy a Longhorn videó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest