Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Meghallgattam az albumot, de nem jött be. Valószínűleg túl sokat vártam tőle. Nem jön be az erős ír népzenei beütés minden egyes számban, pláne, amelyek címe görög, török, arab motívumokra utal (Penelopé, Isztambul, fríg égbolt, karavánszeráj). - A szent szombat, amitől zsidó népzenei elemeketvártam, pl. törökösnek tűnt.
Szóval nekem hiányzik belőle a ''világ zene''. Ha nem ad a dalainak ilyen zengzetes címeket, sokkal jobbnak találtam volna az albumot. Valami Titanic-szerű filmben azért lehetnek még belőlük betétdalok.
Az Isztambul kapui azért tetszett, Prince of hangulata volt.
[Szerkesztve] -
zotyesz66
őstag
Andreas Vollenweider-t régen sokat hallgattam, ezt a kanadai hölgyet nem ismerem, na majd pótoljuk.
-
Csiszike
tag
Jó ez a lemez, csak sokat kellett rá várni, túúúl sokat. Szerintem pályája csúcsát a ''The book of secrets'' jelenti, valamint a ''The visit'' és a ''The mask and mirror'' album utolsó dalai. Beleborzongok, olyan gyönyörű!
-
azbest
félisten
Meghallgattam (bár még csak futkosás közben)... tényleg remek hangzású / hangulatú lemez. Olyan ballada szerű, nyugis. Jó egy kis változatosság a Rock/Alternatív és Vocal Trance között

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Posta, csomagküldés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest