Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Meghallgattam az albumot, de nem jött be. Valószínűleg túl sokat vártam tőle. Nem jön be az erős ír népzenei beütés minden egyes számban, pláne, amelyek címe görög, török, arab motívumokra utal (Penelopé, Isztambul, fríg égbolt, karavánszeráj). - A szent szombat, amitől zsidó népzenei elemeketvártam, pl. törökösnek tűnt.
Szóval nekem hiányzik belőle a ''világ zene''. Ha nem ad a dalainak ilyen zengzetes címeket, sokkal jobbnak találtam volna az albumot. Valami Titanic-szerű filmben azért lehetnek még belőlük betétdalok.
Az Isztambul kapui azért tetszett, Prince of hangulata volt.
[Szerkesztve] -
zotyesz66
őstag
Andreas Vollenweider-t régen sokat hallgattam, ezt a kanadai hölgyet nem ismerem, na majd pótoljuk.
-
Csiszike
tag
Jó ez a lemez, csak sokat kellett rá várni, túúúl sokat. Szerintem pályája csúcsát a ''The book of secrets'' jelenti, valamint a ''The visit'' és a ''The mask and mirror'' album utolsó dalai. Beleborzongok, olyan gyönyörű!
-
azbest
félisten
Meghallgattam (bár még csak futkosás közben)... tényleg remek hangzású / hangulatú lemez. Olyan ballada szerű, nyugis. Jó egy kis változatosság a Rock/Alternatív és Vocal Trance között

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest