Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
''Igazán érdekes kirohanás, jó lehet veled élőben beszélgetni.''
Jó is.
Bagoly mondja verébnek, szentbeszédet nem én tartok, hanem te. Állatok irracionális antropomorfizálása, egy megfoghatatlan, rájukerőltetett emberi pszichológiai kategória fölmagasztalása okán dobálózol nagyvonalúan nagyon is valóságos életekkel.
És ne keverjük ide az esztétikai célú állat-modokat, az tökéletesen más tészta.
''Akkor a te nézeted pont a másik véglet, szenvedjen a sok fiú macsek, miközben a lányok meg csak illegetik magukat szépen, bravó..''
Ah, szóval az ivartalanított macska élete egy merő szenvedés.. Miért is? De ha kérhetem, hagyjuk az emberre való hivatkozásokat.
Az én véleményem az, hogy minden felelős macskatartónak erkölcsi -és ha rajtam múlna, törvényi- kötelessége volna ivartalaníttatni a lakáson kívülre is kijutó hím macskáját, és nősténynél is csak akkor maradhatna el, ha kifejezetten kicsinyeket akar, vagy kötelezi magát a megfelelő elhelyezésükre.
''ezek alapján a te párod sem szed tablettát, helyette inkább kiherélteted magadat.. ''
Már megint ez az irreális humán párhuzamvonogatás...
Nem tudom nálatok mi a módi, de én nem kódorgok szanaszét éjszaka, és kefélek meg mindeg nőt akire csak rá tudom tenni a mancsom, és a párom sem kínálkozik föl az éjszakában minden első jöttmentnek. Ennek következtében a több tucatnyi zabigyerekemet sem fenyegeti az a veszély, hogy bedobják a latrinába, vagy hogy kukákat túró utcakölykök legyenek.
De egyébként tökéletesen beletrafáltál: ha mégis ilyen szokásaim lennének, akkor minden bizonnyal elvégeztetném magamon az elköttetést. Döbbenetes, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest