Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yaye

őstag

válasz aginor #50 üzenetére

''Igazán érdekes kirohanás, jó lehet veled élőben beszélgetni.''

Jó is. :P

Bagoly mondja verébnek, szentbeszédet nem én tartok, hanem te. Állatok irracionális antropomorfizálása, egy megfoghatatlan, rájukerőltetett emberi pszichológiai kategória fölmagasztalása okán dobálózol nagyvonalúan nagyon is valóságos életekkel.
    És ne keverjük ide az esztétikai célú állat-modokat, az tökéletesen más tészta.

''Akkor a te nézeted pont a másik véglet, szenvedjen a sok fiú macsek, miközben a lányok meg csak illegetik magukat szépen, bravó..''

Ah, szóval az ivartalanított macska élete egy merő szenvedés.. Miért is? De ha kérhetem, hagyjuk az emberre való hivatkozásokat.

Az én véleményem az, hogy minden felelős macskatartónak erkölcsi -és ha rajtam múlna, törvényi- kötelessége volna ivartalaníttatni a lakáson kívülre is kijutó hím macskáját, és nősténynél is csak akkor maradhatna el, ha kifejezetten kicsinyeket akar, vagy kötelezi magát a megfelelő elhelyezésükre.

''ezek alapján a te párod sem szed tablettát, helyette inkább kiherélteted magadat.. ''

Már megint ez az irreális humán párhuzamvonogatás... :U

Nem tudom nálatok mi a módi, de én nem kódorgok szanaszét éjszaka, és kefélek meg mindeg nőt akire csak rá tudom tenni a mancsom, és a párom sem kínálkozik föl az éjszakában minden első jöttmentnek. Ennek következtében a több tucatnyi zabigyerekemet sem fenyegeti az a veszély, hogy bedobják a latrinába, vagy hogy kukákat túró utcakölykök legyenek.
    De egyébként tökéletesen beletrafáltál: ha mégis ilyen szokásaim lennének, akkor minden bizonnyal elvégeztetném magamon az elköttetést. Döbbenetes, igaz?

Új hozzászólás Aktív témák