Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
''Igazán érdekes kirohanás, jó lehet veled élőben beszélgetni.''
Jó is.
Bagoly mondja verébnek, szentbeszédet nem én tartok, hanem te. Állatok irracionális antropomorfizálása, egy megfoghatatlan, rájukerőltetett emberi pszichológiai kategória fölmagasztalása okán dobálózol nagyvonalúan nagyon is valóságos életekkel.
És ne keverjük ide az esztétikai célú állat-modokat, az tökéletesen más tészta.
''Akkor a te nézeted pont a másik véglet, szenvedjen a sok fiú macsek, miközben a lányok meg csak illegetik magukat szépen, bravó..''
Ah, szóval az ivartalanított macska élete egy merő szenvedés.. Miért is? De ha kérhetem, hagyjuk az emberre való hivatkozásokat.
Az én véleményem az, hogy minden felelős macskatartónak erkölcsi -és ha rajtam múlna, törvényi- kötelessége volna ivartalaníttatni a lakáson kívülre is kijutó hím macskáját, és nősténynél is csak akkor maradhatna el, ha kifejezetten kicsinyeket akar, vagy kötelezi magát a megfelelő elhelyezésükre.
''ezek alapján a te párod sem szed tablettát, helyette inkább kiherélteted magadat.. ''
Már megint ez az irreális humán párhuzamvonogatás...
Nem tudom nálatok mi a módi, de én nem kódorgok szanaszét éjszaka, és kefélek meg mindeg nőt akire csak rá tudom tenni a mancsom, és a párom sem kínálkozik föl az éjszakában minden első jöttmentnek. Ennek következtében a több tucatnyi zabigyerekemet sem fenyegeti az a veszély, hogy bedobják a latrinába, vagy hogy kukákat túró utcakölykök legyenek.
De egyébként tökéletesen beletrafáltál: ha mégis ilyen szokásaim lennének, akkor minden bizonnyal elvégeztetném magamon az elköttetést. Döbbenetes, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mini PC
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkBook 14 i5-1135G7 16gb ram 512 SSD FHD IPS
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest