- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is elkövettem azt a hibát, hogy T-Online netet köttettem be. Egy hónapja UPC van, a T-Online-nal párhuzamosan, azt ma mondom fel.
Miért? Hiába hőbörög az ember, kér szépen, majd csúnyán, vagy bárhogy, minél inkább nekem van igazam, annál inkább odateszik az orrom elé, hogy a szakadásokra nincs szerződéses pont, a gyenge sávszéllel kapcsolatban pedig örüljek, mert a minimális 256k lefelé és a 64k felfelé megvan. Gondoltam írok ebből egy jó kis lejáratós sztorit, de nem, úgyse olvassa el senki.
Anno az adsl bekötése 2 hónap volt. Új építésű ház, maguk sem tudták, lehet-e. De bekötötték a 2Mbitet. Ami 460k volt...Törtem maga, meg őket, fél év után lett 1,6 egyszer csak. Aztán megjavult és konstans kettő, de szakadt, és akkor egy napig nem volt net. Aztán jött a 8 megabitre emelés. Kicsit szekszuálta a csőrömet, hogy az upto 8Mb másnál eléri a nyolcat nálam 6, valakinél meg 4 sincs, szóval megint az egyenlő mércével mérés, meg a szakadások...
Aprilis közepén úgy döntöttem, hogy elég volt, megyek a konkurenciához. Chello 10/1Mbit. Mondja a csaj: mikor mehetnek szerelni? Holnap jó? Hogyafenébe ne lenne jó. Egy napon belül beszerelték, a net megy, azóta sem szakadt egyszer sem, és stabil 10/1Mbitem van.
A T-Online-t meg most mondtam fel. Kérdezi a hölgy, hogy miért mondom fel? Hááátmondom ne akarja tudni, jobb az úgy... Na de mégis... Mert a T-Online drágán adja a szart, ennyi. Leírta a jelentésben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest