Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Én is elkövettem azt a hibát, hogy T-Online netet köttettem be. Egy hónapja UPC van, a T-Online-nal párhuzamosan, azt ma mondom fel.

Miért? Hiába hőbörög az ember, kér szépen, majd csúnyán, vagy bárhogy, minél inkább nekem van igazam, annál inkább odateszik az orrom elé, hogy a szakadásokra nincs szerződéses pont, a gyenge sávszéllel kapcsolatban pedig örüljek, mert a minimális 256k lefelé és a 64k felfelé megvan. Gondoltam írok ebből egy jó kis lejáratós sztorit, de nem, úgyse olvassa el senki.

Anno az adsl bekötése 2 hónap volt. Új építésű ház, maguk sem tudták, lehet-e. De bekötötték a 2Mbitet. Ami 460k volt...Törtem maga, meg őket, fél év után lett 1,6 egyszer csak. Aztán megjavult és konstans kettő, de szakadt, és akkor egy napig nem volt net. Aztán jött a 8 megabitre emelés. Kicsit szekszuálta a csőrömet, hogy az upto 8Mb másnál eléri a nyolcat nálam 6, valakinél meg 4 sincs, szóval megint az egyenlő mércével mérés, meg a szakadások...

Aprilis közepén úgy döntöttem, hogy elég volt, megyek a konkurenciához. Chello 10/1Mbit. Mondja a csaj: mikor mehetnek szerelni? Holnap jó? Hogyafenébe ne lenne jó. Egy napon belül beszerelték, a net megy, azóta sem szakadt egyszer sem, és stabil 10/1Mbitem van.

A T-Online-t meg most mondtam fel. Kérdezi a hölgy, hogy miért mondom fel? Hááátmondom ne akarja tudni, jobb az úgy... Na de mégis... Mert a T-Online drágán adja a szart, ennyi. Leírta a jelentésben...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés