Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is elkövettem azt a hibát, hogy T-Online netet köttettem be. Egy hónapja UPC van, a T-Online-nal párhuzamosan, azt ma mondom fel.
Miért? Hiába hőbörög az ember, kér szépen, majd csúnyán, vagy bárhogy, minél inkább nekem van igazam, annál inkább odateszik az orrom elé, hogy a szakadásokra nincs szerződéses pont, a gyenge sávszéllel kapcsolatban pedig örüljek, mert a minimális 256k lefelé és a 64k felfelé megvan. Gondoltam írok ebből egy jó kis lejáratós sztorit, de nem, úgyse olvassa el senki.
Anno az adsl bekötése 2 hónap volt. Új építésű ház, maguk sem tudták, lehet-e. De bekötötték a 2Mbitet. Ami 460k volt...Törtem maga, meg őket, fél év után lett 1,6 egyszer csak. Aztán megjavult és konstans kettő, de szakadt, és akkor egy napig nem volt net. Aztán jött a 8 megabitre emelés. Kicsit szekszuálta a csőrömet, hogy az upto 8Mb másnál eléri a nyolcat nálam 6, valakinél meg 4 sincs, szóval megint az egyenlő mércével mérés, meg a szakadások...
Aprilis közepén úgy döntöttem, hogy elég volt, megyek a konkurenciához. Chello 10/1Mbit. Mondja a csaj: mikor mehetnek szerelni? Holnap jó? Hogyafenébe ne lenne jó. Egy napon belül beszerelték, a net megy, azóta sem szakadt egyszer sem, és stabil 10/1Mbitem van.
A T-Online-t meg most mondtam fel. Kérdezi a hölgy, hogy miért mondom fel? Hááátmondom ne akarja tudni, jobb az úgy... Na de mégis... Mert a T-Online drágán adja a szart, ennyi. Leírta a jelentésben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- World of Warships
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Seed szerver topic
- One mobilszolgáltatások
- Napelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest