Új hozzászólás Aktív témák

• ploteus

aktív tag

válasz Kobaljov #25 üzenetére

Hát érdekesm mert nállam nincs benne, és had legyen már meg kedves T-Online favorit úr az a döntés jogom, hogy nem látom e rajta vagy igen. Mert nem csak elméletileg, de gyakorlatilag sincs rajta. És furcsa nekem ám, hogy ilyen jól ismered a T-online működését, persze majd most jön, hogy csak 2005 óta van neted, és csak azért tudod. PErsze nem lepődnék meg, ha egy kedves TOnline kollega lennél.
    A másik gondod, érdekvédelemmel kapcsolatbanm, pár helyen már olvastam, és már jártam is egy tv kapcsán egyiknél, mennyire hasztalan volt a próbálkozás ezeknél a szerverknél, tehát érdemi lényege nincs. (eddig, majd hátha most)
    Ja. és te meg ÍRD EGY HSZ-be a mondandód.

Amúgy a többieknek:

Van folytatása dolognak, megkerestek telefonon, és megállapították, hogy felmondani nem fogom tudni, olyan nincs, lecsökentik 1mbps, és olyan nincs hogy nem fogadom el, mert magát az adsl szolgáltatást biztosítani tudják, csak magát a sebességet nem olyan minőségben. :DDD Kicsit viccesek, veszek egy ferrarit, és kicserélik lóra, mert itt az nem akad fel csak. :DDD Akivel beszéltem, monoton ismételte bármilyen kifogásomra, hogy nem mondhatom fel, olyan nincs hogy nem fogadom el az őj feltételeket. Már azt hittem ez egy magnó.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés