- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ploteus
aktív tag
Hát érdekesm mert nállam nincs benne, és had legyen már meg kedves T-Online favorit úr az a döntés jogom, hogy nem látom e rajta vagy igen. Mert nem csak elméletileg, de gyakorlatilag sincs rajta. És furcsa nekem ám, hogy ilyen jól ismered a T-online működését, persze majd most jön, hogy csak 2005 óta van neted, és csak azért tudod. PErsze nem lepődnék meg, ha egy kedves TOnline kollega lennél.
A másik gondod, érdekvédelemmel kapcsolatbanm, pár helyen már olvastam, és már jártam is egy tv kapcsán egyiknél, mennyire hasztalan volt a próbálkozás ezeknél a szerverknél, tehát érdemi lényege nincs. (eddig, majd hátha most)
Ja. és te meg ÍRD EGY HSZ-be a mondandód.
Amúgy a többieknek:
Van folytatása dolognak, megkerestek telefonon, és megállapították, hogy felmondani nem fogom tudni, olyan nincs, lecsökentik 1mbps, és olyan nincs hogy nem fogadom el, mert magát az adsl szolgáltatást biztosítani tudják, csak magát a sebességet nem olyan minőségben.Kicsit viccesek, veszek egy ferrarit, és kicserélik lóra, mert itt az nem akad fel csak.
Akivel beszéltem, monoton ismételte bármilyen kifogásomra, hogy nem mondhatom fel, olyan nincs hogy nem fogadom el az őj feltételeket. Már azt hittem ez egy magnó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest