Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobaljov
senior tag
Akkor ezt is a szemükre vetheted, legalább az új szerződés kötésekor meg kellett volna kapnod szerintem, de ezt a jogászok tudják jobban.
Egyébként örülök, hogy ráérsz kombinálni, de sem most, sem korábban abszolút semmi közöm nincs/nem volt magentáékhoz (ha átolvasod miket írtam, akkor láthatod, hogy nem is védtem őket sehol).
A 2005-öt meg onnan tudom, hogy külön a kedvedért az előbb utánakerestem egy korábbi cikkben amit nemrég olvastam és erről szólt, onnan jutottam el a 345/2004-es kormányrendeletig amit ezt meghatározta.
Az szerintem nem jó kiindulás az érdekvédelmi szerveknél, hogy ha az egyiknek nem sikerült segítenie, akkor már az összes rossz, és nem ér el semmit, mert más és más jogszabályi lehetőségeik, eszközeik vannak területtől függően.
A mondandóm formáját egyelőre még magam választanám meg, és maradnák az 1 bejegyzés - 1 válasz logikai felépítésnél.
Kicsit más: pár hónapja a GTS sajtótájékoztatón említette az igazgató a szolgáltatóváltás tapasztalatai kapcsán, hogy ''átlagosan háromszor kell kérniük az ügyfél elvándorlási kérelmének teljesítését a magentaszínű vállalattól, mire az eleget tesz az internetező kívánságának ''
-
Kobaljov
senior tag
-
Kobaljov
senior tag
''Mi a minimum garantalt savszel amit szerzodesben irtak?''
''A szerződésen még 2mbps volt, de az emelés után módosították a minimumot 4mbps-re''
Úgy tűnik nem igazán vagy tisztában a fogalmakkal, a garantált volt a kérdés.
''ADSL hozzáférési szolgáltatás minimális garantált átviteli sebességei: ADSL Maximum: 480/192 kbit/s''
(forrás: [link])
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest