Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobaljov
senior tag
Akkor ezt is a szemükre vetheted, legalább az új szerződés kötésekor meg kellett volna kapnod szerintem, de ezt a jogászok tudják jobban.
Egyébként örülök, hogy ráérsz kombinálni, de sem most, sem korábban abszolút semmi közöm nincs/nem volt magentáékhoz (ha átolvasod miket írtam, akkor láthatod, hogy nem is védtem őket sehol).
A 2005-öt meg onnan tudom, hogy külön a kedvedért az előbb utánakerestem egy korábbi cikkben amit nemrég olvastam és erről szólt, onnan jutottam el a 345/2004-es kormányrendeletig amit ezt meghatározta.
Az szerintem nem jó kiindulás az érdekvédelmi szerveknél, hogy ha az egyiknek nem sikerült segítenie, akkor már az összes rossz, és nem ér el semmit, mert más és más jogszabályi lehetőségeik, eszközeik vannak területtől függően.
A mondandóm formáját egyelőre még magam választanám meg, és maradnák az 1 bejegyzés - 1 válasz logikai felépítésnél.
Kicsit más: pár hónapja a GTS sajtótájékoztatón említette az igazgató a szolgáltatóváltás tapasztalatai kapcsán, hogy ''átlagosan háromszor kell kérniük az ügyfél elvándorlási kérelmének teljesítését a magentaszínű vállalattól, mire az eleget tesz az internetező kívánságának ''
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Synology NAS
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest