- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Jó hely az a Tauplitz, anyukám és a húgom a szilveszter utáni héten mentek oda síelni, és azt mondtál, nagyon jó volt, még egy jó kis hóvihart is kifogtak.
-
edipqe
senior tag
süti kis iromány.
-
Djuree
félisten
ja, ez tényleg jó lehetett, egyszer megéri kipróbálni a magas árak mellett is. majd egyszer én is elmegyek valahova...
-
törölt tag
Jó kis írás, így a képekkel zsír lett!
Főnök: hogyan lehet képeket középre tenni? Még mindig nem tudom -
szepi79
őstag
ok, rendben, ha hazaérek töltök fel fotókat (mondjuk a legtöbb tájkép.)
rólunk nemtom mennyire tudok feltenni képeket, mert a kedves nem szereti, ha fényképezik, így nem biztos, hogy belemenne, ha kiraknám ide a fényképeit, és esetleg valamit megvonna tőlem(meg ugye személyiségi jogok is
) de magamról teszek fel párat.
tagolni viszont most megpróbálom, ha lehet még szerkeszteni -
DarkByte
addikt
Tök jó kis írás. Köszi hogy megosztottad a történetet.
Remélem nem bánt meg - én is jól elmosolyogtam azokon a részeken, ahol a párod is
Viszont ezek az élmények örökre megmaradnak, és ha másért nem, ezekért biztos érdemes élni.
Néhány észrevételem lenne magával a cikkel: a hosszú szakaszt kicsit jobban tördelhetnéd (ezt írom úgy hogy engem is megszóltak ezért mikor a saját cikkemet publikáltam itt), másrészt írtad hogy fotózgattál. Esetleg pár jobban sikerültet betehetnél, mert az még jobban feldobná a dolgot. Amúgy nekem így első olvasásra helyesírásilag okés a cikk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest