- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muréna
őstag
grat! várom a folytatást
-
talmida
Közösségépítő
Sajnos nálam valami miatt a képfeltöltés.hu továbbra sem normális. (Az a furcsa, h minden más site viszont jól jön)
Ja, nem jött le a képem, mert a myfamily.com ''nem engedi'' egyesével a képeket ...erre csak most jöttem rá. Azért javasoltam Csimasz22-nek is inkább a ''picasa web albums''-ot. Ott megoldható az egyesével való bemutatás is. (De szerintem jó a slide showja is) -
talmida
Közösségépítő
válasz
Csimasz22 #16 üzenetére
Szívesen!
Ez meg talán még jobb hely:[link]
Viszonylag nagy képeket is fölrakhatsz. Ha pedig sokat akarsz föltenni, akkor ez is slide showban is muatja. Rendezni is lehet a képeket az ''organize''-ra kattintva. Ha egyesével akarod mutatni a képet, akkor egy ''albumba'' csak egy képet tegyél. (azt hiszem más módja nincs...legalábbis még nem vettem észre..) Ezeket a képeket nemrég csináltam.
[link] -
Zewa
senior tag
Ez az irásód is jó lett
grt. A kis falucskában ezek szerint van még humor
nekem a képek a cikkban bejönnek pár mp alatt.
Felura is lehet pakolni digiTV-t és mobil netet -
talmida
Közösségépítő
Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem műxik nálam, de valami iszonyat lassúsággal jön a többi oldalhoz képest (.... tuti, h több, mint fél óra kellett ahhoz, hogy a fölső kis szegélyt lássam a képből.) Tegnap nagyon sokáig vártam, és így is csak a kocás és a kutyusos képeket sikerült megnéznem.
A többihez viszont nem volt türelmem.
Teszt:
Szerintem még ez (is) egy elég jó (gyors) képfeltöltő hely: [link]
Ezt a képet oda tettem föl kísérletképpen:
[link]
És, ha megkérhetnélek téged (és a többieket is... , aki csak teheti), h légyszi jelezz(etek) vissza, h kb milyen gyorsan jött le a kép. Mondjuk összehasonlítva a képfeltöltés.hu-val.
[Szerkesztve] -
agent_k
őstag
Mindig nehéz váltani. Változtatni a könnyű életről a nehéz munkás életre. Én 23 éves fejjel megnősültem és beköltöztünk a feleségem mamájának házába. Hát igen volt munka bőven. A mindenféle limlom amit a mama eltett, mert majd még jó lesz valamire... Nos igen egy konténer telt meg vele. Ráadásul mivel vályogház átlag 70cm-es falvastagsággal, ezért a patkányokat sem volt egyszerű kiirtani. De egy jó férgező kutya meg a méreg kiváló társ. A munkát soha nem szabad szégyelleni. Nem vagyok tapasztalt a ház felújításban vagy az ács munkában, de kifestettem egy szobát felcsiszoltam a hajópadlót lelazuroztam és lakkoztam. Olyan más már minden. Kivánok sok erőt a szüleidnek és nektek is, hogy belássátok milyen szép lesz majd minden, ha kész lesz! (Vagy majdnem kész...
)
Az amit írtál a jászságról azért egy kicsit merész volt. Jászágó nincs rossz helyen, ha van kocsija apudéknak. Ott van Jászberény és Hatvan is. Ha meg nagyon olyanuk van Szolnok sincs messze, meg Pest se. És is szolnoki (szajoli) vagyok eredetileg és cimboráim is vannak arra felé ahol a szüleid laknak. Annak viszont örülök, hogy beláttad, hogy nem laknak ott sem rossz, vagy butább emberek, csak mások egy kicsit, mint ti vagytok -
Csimasz22
csendes tag
Őszintén szólva én nem szeretek tévézni, a net nélkül is tök jól megvagyok. Jobban szeretem aktívan (kirándulással, jövés-menéssel, stb.) eltölteni a napjaimat. Engem először a PÁROM számítógép-függősége vitt arra, hogy ilyen formában kössem le magam a szabadidőmben. Ma már egyre jobban beleásom magam az efajta szórakozási lehetőségekbe, és igazából kedvelem is...A partnarkapcsolatokat nagyon tönkre teheti, ha nem találnak kompromisszumot, hogy a gépezés mennyi időt vegyen el a kettesben - net nélül! - eltöltött időből.
Többre becsülöm a mozgást, a barkácsolást, rajzolást (ezek a munkámmal járnak), az olvasást...és Jászágón a kertészkedést!
A fecskéket, a csibéket, a nyulakat, a cicákat, - meg minden szőrös ill. tollas állatot - én is imádom! -
talmida
Közösségépítő
El van nézve
Egyébként nem néztem az órát, de nagyon régóta csak egy szál telefondrót vagy villanydrót jött le az első képből.. a többiből meg semmi..Azt hiszem, h föladom a várakozást.( nem a mi interNYETünkkel van a huba
)
Biztos sok jobbnál jobb képfeltöltési lehetőség létezik. Én a picasa webalbumot szoktam használni,, ahova sok képet föltölthetsz szinte egszerre. Szerintem elég gyors is. Esetleg próbáld ki:[link]
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Szia!
Természetesen meg fogom nézni. Érdekes olyan szemmel olvasni hogy jómagam is tanyán élek, bár a szívem a város felé húz. Most Szegeden tanulok és nagyon meg is fogott ez a zsongás ami ebben a városban honol. A nyarat is most csak úgy tudtam otthon túl élni hogy szerencsére mostmár van net, és ez a fatantasztikus PH! portál-négyszögEgyébként a tanyának is megvannak az előnyei: csendes; nem zavarod a szomszédot ha az 5.1-es hangrendszeren filmet nézel vagy csak simán max hangerőn van kedved zenét hallgatni; jobb a levegő; van mindenféle aranyos kis jószág (nagyon bírom a pelyhes kiscsibéket, a fecskéket meg ha vannak a kismacsekokat is
) Csakhát ha tanyán él az ember akkor ott nincs olyan nap amikor unatkozik az ember. Mindig van munka valamivel, és én ezt mondjuk különösebben nem szeretem. Szüleim még nyáron is képesek arra hogy ki sem mozdulnak a tanyáról ha nem unszoljuk őket. Az biztos hogyha nekem huzamosabban mostanság net nélkül egy TV társaságában kellene letöltenem a nyarat én belebolondulnék.
-
TompapaTM
csendes tag
Az első linken látható a Bíborköpenyes Bajnok, persze munkán kívül, a másodikon pedig a Bíborköpenyes Bajnok szolgálati járműve
-
DarkByte
addikt
Nagyon jó.. lesz még folytatás?
Ja igen, és a képek sajnos nem jönnek be.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2007. május Ez nyugis hónapnak számított: „csak” a kerttel foglalkoztunk. Gazoltunk, kapáltuk...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest